SEFEROVIĆEVE “ČUDESNE ŽENE” VEČERAS U TIVTU

SEFEROVIĆEVE “ČUDESNE ŽENE” VEČERAS U TIVTU

104
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Knjiga prof. Lazara Seferovića, “Tragom čudesnih žena u Boki Kotorskoj”, biće promovisana u galeriji ljetnjikovca Buća večeras u 20 sati.

Knjiga se bavi sudbinom žene kraljice, majke, svetice, spisateljice, ratnice, vezilje, kulinarke, ljubavnice, slikarke, tragične čekalice, dobrotvorke, glumice, ženom magičnih ruku, ličnostima od 3. vijeka p.n.e., pa do početka 21. vijeka – napisala je recenzentkinja knjige, Lidija Seferović Pašeta.
To je putovanje kroz vrijeme, od legende do stvarnosti, od ilirske kraljice Teute, blažene Ozane kotorske do danas.
Knjiga “Tragom čudesnih žena u Boki Kotorskoj” štampana je na 322 stranice, opremljena sa 654 fotografije.
“U stilu vještog pripovjedača, Seferović priča koliko su žene moćne, čak i čudesno moćne, ne samo u intelektualnom nego i fizičkom smislu. Koliko su jake i sposobne da se uhvate u koštac i sa najvećim problemima i nevoljama i da iz te borbe izađu kao pobjednice” – napisao je recenzent, pisac i književni kritičar Vujica Ognjenović.
Knjigu “Tragom čudesnih žena u Boki Kotorskoj”, autora prof. Lazara Seferovića uredio je Vujica Ognjenović, a dizajnirao Matej Pašeta.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code