Selektor košarkaške reprezentacije, Bogdan Tanjević, u Herceg Novom

Selektor košarkaške reprezentacije, Bogdan Tanjević, u Herceg Novom

2446
10
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

sastanak kosarka 241115Opština Herceg-Novi nastaviće da pomaže razvoj košarke i košarkaške klubove, ali je za održivost sistema neophodno da se u finansiranje uključe i privredni subjekti, koje će lokalna uprava nastojati da stimuliše. Košarka ostaje jedan od prioriteta, u skladu sa Odlukom o ostvarivanju interesa Opštine u oblasti sporta – poručeno je sa sastanka predsjednice opštine Herceg-Novi, Nataše Aćimović sa selektorom muške seniorske košarkaške reprezentacije Crne Gore, Bogdanom Tanjevićem i direktorom reprezentativnih selekcija u Košarkaškom savezu Crne Gore, Danilom Mitrovićem.
Tanjević je pozitivno ocjenio stav Opštine i KK Primorje da igračku okosnicu tog kluba treba da čine Novljani, uz ocjenu da Košarkaški savez Crne Gore podržava svaku inicijativu koja će doprinijeti kvalitetu rada sa mladim košarkašima, kako bi imali motiv da ostanu u Herceg-Novom i učestvuju u stvaranju stabilnog seniorskog tima i respektabilnog prvoligaša.
Sastanku su prisustvovali predsjednica ŽKK Primorje Željka Ratković, sadašnji i bivši predsjednik KK Primorje, Jasminko Lazović i Slobodan Radović, i šef stručnog štaba KK Primorje Boban Savović.
Tanjević i Mitrović juče su se sastali sa sekretarom za društvene djelatnosti i lokalnu upravu Vladimirom Dželetovićem, sa kojim su i obišli Sportski centar Igalo i odgledali duel Prve B crnogorske lige između Primorja i Zete. Jedna od tema bila je rad košarkaškog kluba Primorje. Dželetović je informisao Tanjevića da su klubovi ABS Primorje i Primorje Herceg- Novi sada ujedinjeni u jedan klub – Primorje, a postoji namjera da se ujedine i tri ženska košarkaška kluba, kako bi se podstakao kvalitet rada, uz manje finansijske troškove.
Nakon Herceg-Novog, Tanjević i Mitrović nastaviće obilazak košarkaških centara na primorju. Planirana je posjeta Kotoru, Tivtu, Budvi, Ulcinju i Baru.

10 Komentari

 1. Nikome ne smeta zastava ko što smeta trobojka onim koji se iste odriču zbog sitnih interesa jer ih podsjeća čega su se odrekli , a zbog ničega. No neka samo jedite se koliko vam volja ali vam džaba. Inače ne sviđa mi se kako je gradonačelnica došla na vlast ali je ovo malo vadi.
  0  0
 2. Pitam ja vas dali u Srbiju stoji igdje kod nekog gradonačelnika tuđa zastava neke druge države…. Užas sklonite tu zastavu ne sprdajte se sami sa sobom….
  0  0
 3. znaci zastava tudje drzave u kabinetu gradonacelnice koja se potpisuje sa Nataša. bruka od grada. gospodo kruši vratite nam glasove
  0  0
 4. Zastava trobojka bez grba je zastava srpskog naroda koji je vecinski u H.Novom,dakle nije sluzbena zastava R.Srbije.Kao sto mozete vidjeti albanske i bosnjacke zastave u njihovim krajevima.Treba i sa lijeve strane da stoji stara srpska trobojka sa grbom Petrovica.
  0  0

Ostavite komentar

*

code