Seminar o hotelijerstvu za 35 mladih

Seminar o hotelijerstvu za 35 mladih

1885
0
Podijeli

Seminar hotelijerstvoPrvi petodnevni stručni seminar u oblasti ”Savremenog hotelijerskog poslovanja”, a koji realizuje Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja u okviru projekta ”Food&Beverage akademija”, održan je u  hotelu Casa del Mare Amfora u Orahovcu. Projekat obuhvata organizaciju dvije stručne petodnevne obuke za 35 odabranih svršenih srednjoškolaca, nezaposlenih i mladih sa nedovoljnim iskustvom u ugostiteljstvu i turizmu koji imaju želju i ambiciju za bavljenje tim poslom. Projekat je nastao kao odgovor na sve izraženije potrebe za kvalifikovanim, stručnim i efikasnim kadrom u ugostiteljstvu na crnogorskom tržištu rada.

F&B akademija predstavlja cjeloviti individualni program vaninstitucionalne edukacije u području organizacije poslovanja u ugostiteljskom i hotelskom objektu, kao i u sektoru upravljanja ponudom hrane i pića. Sticanje znanja o važnosti uloge dobre organizacije usluga u ugostiteljsko-turističkoj ponudi je od izuzetnog značaja za sve zaposlene u sektoru turizma, budući da je osnovna i najdominantnija privredna grada Crne Gore upravo turizam – navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Stručna predavanja obezbijdeđuje Agencija za konsalting i menadžment HT iz Beograda, koja se bavi edukacijom, implementacijom i korekcijom hotelskog poslovanja, sa akcentom na recepcijsko poslovanje, poslovanje hotelskog domaćinstva, prodaje, marketinga i menadžmenta. Agencija sarađuje sa velikim brojem domaćih i inostranih hotela, stručnih škola i fakulteta, kao i agencija.

Projekat se realizuje u saradnji sa Srednjom mješovitom školom ”Ivan Goran Kovačić” i Zavodom za zapošljavanje – područnom jedinicom Herceg Novi, uz podršku Komisije za raspodijelu dijela od igara na sreću za 2015. godinu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code