SEMINAR O PREKOGRANIČNOJ MOBILNOSTI U ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI

SEMINAR O PREKOGRANIČNOJ MOBILNOSTI U ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI

245
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U Kotoru je održana internacionalna radionica pod nazivm “Permanentno prikupljanje i analiza podataka u jadranskoj prekograničnoj mobilnosti u zdravstvenoj zaštiti i njezi”.

Oraganizator skupa je Ministarstvo zdravlja Crne Gore u saradnji sa parterima na projektu IPA AdriHealthMob, koji okuplja partnere iz osam zemalja jadransko-jonske makro regije – Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Italije, Grčke, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Albanije.
Učesnicima su govorili potpredsjednik opštine Kotor Branko Nedović, sekretar Ministarstva zdravlja, Zoran Kostić i predstavnica Federalnog ministarstva zdravlja Federacije BiH g-đa Aida Spahić.
U Crnoj Gori se danas i sjutra ostavruje dio projekta o zdravstvenoj zaštiti i njezi u jadranskoj prekograničnoj mobilnosti. – Naglasak je na prekograničnoj saradnji koja je u svim oblastima života ljudi na ovim prostorima, pa tako i u ovoj oblasti, pretpostavka za kvalitetan život. Nadalje, ta saradnja je i jedna od najvažnijih obaveza u procesu približavanja standardima savremene Evrope u cilju boljeg kvaliteta života građana – istakao je potpredsjednik opštine Kotor Branko Nedović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code