Seminar o pripremi i upravljanju EU projektima u Igalu

Seminar o pripremi i upravljanju EU projektima u Igalu

1340
4
Podijeli

seminar eu projekti„Priprema i upravljanje EU projektima” tema je seminara koji će se 21. i 22. juna održati u hotelu “Palmon bay” u Igalu. Organizator je nevladina organizacija “Olivia Fondacija Internacional”, u saradnji sa lektorima Slovačke republike, a uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i Slovačke ambasade.

Na inicijativu “Olivia fondacije” i Olivere Pustinjak, predsjednice te NVO, odlučeno je da seminar bude održan u našem gradu.

Picerija i restoran

Predavači će biti lektori sa iskustvom u pripremi i upravljanju projektima EU. Učesnici će tokom seminara dobiti potrebno znanje u oblasti upravljanja projektima, čuće iskustva u pripremi i implementaciji projekata i saznati sve dostupne informacije vezane za programski period.

– Slovačka je prošla putevima tranzicije i njihova iskustva pridruživanja će biti dobar putokaz za Crnu Goru. Pošto na ovom putu tranzicije dolazi i do grešaka, koje se mogu izbjeći samo time da se govori o njima, potrebno je upozoriti na pogrešne korake u državnom i privatnom sektoru, stoji u najavi seminara.

Organizatori pozivaju predstavnike NVO sektora, preduzeća, kompanija, institucija i sve zaintersvane građane da učestvuju i edukuju se kako pravilno aplicirati raznim fondovima i na taj način omogućiti finansiranje projekata.

Učesnici će po završetku seminara dobiti sertifikat koji je priznat u svijetu i otvara vrata u oblastima savremenog poslovanja.

Iz „Olivia Fondacija Internacional” najavljuju da je ovo samo jedan u nizu visoko kvalitetnih seminara koje planiraju da realizuju u narednom periodu.

Nevladina organizacija „Olivia Fondacija Internacional” Herceg Novi osnovana je 1. jula 2015. godine. Želja članova je da rade na unapređenju društva kreiranjem programa koji su u potpunosti prilagođeni potrebama zajednice. Cilj im je da mladima pruže priliku za obrazovanje, zdraviji, produktivniji život i pozitivno razmišljanje, uz promovisanje tolerancije, svih vidova različitosti, kao i kulturnih, obrazovnih, vaspitnih, socijalnih i kreativnih vrijednosti.

4 Komentari

  1. @Ime

    Istini za volju, ovaj je tekst objavljen na sajtu Opstine, u sekciji Najave, a Jadran ga vjerovatno preuzeo odatle. A zasto na opstinskom sajtu stoji komercijalna objava uz prikrivanje informacije o cijeni, i to za djelatnost i opseg posla za koje je sama Opstina ustanovila odjeljenje , e, to jeste pitanje, i to veliko

  2. U komentarima uvijek procitam nesto sto potpuno sustinski izmjeni tekst. Izgleda da portalu hvali objektivnost, mada dobro je sto ne cenzurisu komentare.

  3. 340 eura? za stvar koju bi po opisu posla trebalo da radi nvo konacelarija pri opstini, a dijelom i ona za prekogranicnu saradnju?
    sto trazi uopste reklama za ovu radionicu na sajtu opstine?

Ostavite komentar

*

code