Seminar o pripremi i upravljanju EU projektima u Igalu

Seminar o pripremi i upravljanju EU projektima u Igalu

1312
4
Podijeli

seminar eu projekti„Priprema i upravljanje EU projektima” tema je seminara koji će se 21. i 22. juna održati u hotelu “Palmon bay” u Igalu. Organizator je nevladina organizacija “Olivia Fondacija Internacional”, u saradnji sa lektorima Slovačke republike, a uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i Slovačke ambasade.

Na inicijativu “Olivia fondacije” i Olivere Pustinjak, predsjednice te NVO, odlučeno je da seminar bude održan u našem gradu.

Picerija i restoran

Predavači će biti lektori sa iskustvom u pripremi i upravljanju projektima EU. Učesnici će tokom seminara dobiti potrebno znanje u oblasti upravljanja projektima, čuće iskustva u pripremi i implementaciji projekata i saznati sve dostupne informacije vezane za programski period.

– Slovačka je prošla putevima tranzicije i njihova iskustva pridruživanja će biti dobar putokaz za Crnu Goru. Pošto na ovom putu tranzicije dolazi i do grešaka, koje se mogu izbjeći samo time da se govori o njima, potrebno je upozoriti na pogrešne korake u državnom i privatnom sektoru, stoji u najavi seminara.

Organizatori pozivaju predstavnike NVO sektora, preduzeća, kompanija, institucija i sve zaintersvane građane da učestvuju i edukuju se kako pravilno aplicirati raznim fondovima i na taj način omogućiti finansiranje projekata.

Učesnici će po završetku seminara dobiti sertifikat koji je priznat u svijetu i otvara vrata u oblastima savremenog poslovanja.

Iz „Olivia Fondacija Internacional” najavljuju da je ovo samo jedan u nizu visoko kvalitetnih seminara koje planiraju da realizuju u narednom periodu.

Nevladina organizacija „Olivia Fondacija Internacional” Herceg Novi osnovana je 1. jula 2015. godine. Želja članova je da rade na unapređenju društva kreiranjem programa koji su u potpunosti prilagođeni potrebama zajednice. Cilj im je da mladima pruže priliku za obrazovanje, zdraviji, produktivniji život i pozitivno razmišljanje, uz promovisanje tolerancije, svih vidova različitosti, kao i kulturnih, obrazovnih, vaspitnih, socijalnih i kreativnih vrijednosti.

4 Komentari

 1. @Ime

  Istini za volju, ovaj je tekst objavljen na sajtu Opstine, u sekciji Najave, a Jadran ga vjerovatno preuzeo odatle. A zasto na opstinskom sajtu stoji komercijalna objava uz prikrivanje informacije o cijeni, i to za djelatnost i opseg posla za koje je sama Opstina ustanovila odjeljenje , e, to jeste pitanje, i to veliko
  0  0
 2. U komentarima uvijek procitam nesto sto potpuno sustinski izmjeni tekst. Izgleda da portalu hvali objektivnost, mada dobro je sto ne cenzurisu komentare.
  0  0
 3. 340 eura? za stvar koju bi po opisu posla trebalo da radi nvo konacelarija pri opstini, a dijelom i ona za prekogranicnu saradnju?
  sto trazi uopste reklama za ovu radionicu na sajtu opstine?
  0  0

Ostavite komentar

*

code