Seminar trube i klarineta u Muzičkoj školi

Seminar trube i klarineta u Muzičkoj školi

613
0
Podijeli

seminar trube i klarineta 110116U Muzičkoj školi Herceg Novi u toku je trodnevni seminar za odsjek trube i klarineta, koji je počeo 10. a trajaće do 13. januara. Riječ je o seminaru koji se organizuje prvi put u ovoj ustanovi za sve učenike Muzičkih škola iz Crne Gore. Namjera organizatora, Muzičke škole Herceg Novi, je da se „oživi“ duvačku sekciju u Herceg Novom, kazala je za naš radio, direktorica škole, Nada Karadžić:
„Naša škola će da “živi” iako je zimski raspust, bićemo tu zbog učenika, ali i čini mi se, zapostavljenog duvačkog odsjeka u Herceg Novom”, kazala je Nada Karadžić.
Predavači na seminaru su profesor Francisko Perez Ferer (Španija), profesor Momir Petričević i profesor Stefan Bjeletić (Crna Gora).
Nakon ovog, sve zainteresovane očekuje ponovo radionica jazz pjevanja, kojom će rukovoditi jazz instruktorka Jelena Jovović.
Osim ovoga, u školi već aktivno rade na pripremanju II Međunarodnog festivala horova, koji će ove godine biti održan krajem maja, a za koji je već interesovanje iskazalo preko 20 horova iz zemalja regiona.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code