Senzacionalna Joss Stone 25. juna u plažnom klubu Almara

Senzacionalna Joss Stone 25. juna u plažnom klubu Almara

1299
2
Podijeli

Joss StoneBritanska soul i R’n’B senzacija Joss Stone (Džos Stoun) nastupiće prvi put u Crnoj Gori, na koncertu za prijatelje, partnere i zvanice Luštice Bay-a, u plažnom klubu Almara na Oblatnom. Početak je u 20 časova u subotu 25. juna, u organizaciji kompanije Luštica Development. Koncert je svojevrsna promocija i podrška razvoju ekološke svijesti u Crnoj Gori.

– Spektakularan koncert će biti unikatan događaj usmjeren na podizanje pažnje ka usvajanju ekološki održive prakse u kreativnim industrijama, a sav honorar od koncerta internacionalna soul diva doniraće nevladinim organizacijama za zaštitu životne sredine u Crnoj Gori – kazali su organizatori.

Picerija i restoran

Prihod sa koncerta biće doniran Centru za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), međunarodnom centru za održivu kulturnu saradnju “Krug” (Green Culture organization) sa sjedištem u Londonu i ograncima u Podgorici, Cetinju i Skoplju, kao i organizacijama koje podržavaju zelenu kulturu.

Kako je najavljeno, medijima i gostima će se obratiti izvršni direktor kompanije Luštica Development ,Daren Gibson, kao i osnivač i vizionar NVO “Krug“, Vesna Sokolovska Jovićević.

Ko je Joss Stone?

Rođena kao Joscelyn Eve Stoker 11. aprila 1987. godine, Joss Stone je engleska soul i R&B pjevačica, kantautorka i glumica. Njena vrtoglava karijera počela je 2003. godine, kada je lansirana kao 16-ogodišnja plavokosa soul senzacija. Njen debi album, “The Soul Sessions”, bio je transatlantski uspeh i zabilježio je multimilionsku prodaju. Tokom naredne decenije, ona je prodala više od 12 miliona albuma širom svijeta, osvojila BRIT i Gremi nagrade. Nastupala je sa legendarnim zvijezdama kao što su “Kum soula” James Brown, Rod Stewart, Stevie Wonder, Jeff Beck i Ringo Starr. Oformila je projekat “SuperHeavy” u saradnji sa  Mick Jaggerom, Dave Stewartom i Damian Marleyem.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code