Serija treninga bezbjedne vožnje motociklima startovala u Podgorici

Serija treninga bezbjedne vožnje motociklima startovala u Podgorici

0
Podijeli

Moto Klub Bezbjednost iz Herceg-Novog, u saradnji sa licenciranim instruktorima iz Slovenije i Srbije, uspješno je organizovao prvi trening bezbjedne vožnje za građane Podgorice.

Predvodnik Moto kluba Noćni Vukovi iz Crne Gore, Vukoman Bulatović imperisoniran je treningom:

Picerija i restoran

– Kurs bezbjedne vožnje je za mene jedno veliko iskustvo. Ono što smo vidjeli, pogotovo način na koji nam je to prikazano i kako su instuktori to prenosili na nas, stvarno je fascinantno. Radilo se puno, bilo je i naporno, ali mislim da smo dobili informacije koje su vrijedne svake kapi znoja tog dana na poligonu. Ne poznajem ni jednog motociklistu kojem ovakav kurs nije potreban. Potrudiću se da svaki član našeg kluba u narednom periodu prođe ovu obuku.  Sjutra , moje dijete, sigurno neće sjesti na motor i izaći na ulicu, a da nije prošlo ovaj vid obuke.-ističe  Bulatović, koji instruktorima i MK Bezbjednost upućuje čestitke na organizaciji.

U toku je napredni petodnevni trening bezbjedne vožnje za Policiju na Policijskoj Akademiji u Danilovgradu, a 28. i 29. aprila biće organizovan u Budvi. Trening u Herceg Novom zakazan je za 5. i 6. maj.

Prijavu za trening bezbjedne vožnje možete obaviti preko web site-a: www.motoklub.me, putem Facebook stranice MK Bezbjednost CG ili na telefon br. 067/211-069.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code