Sevdah Baby na gradskoj rivi Pine u Tivtu

Sevdah Baby na gradskoj rivi Pine u Tivtu

578
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Koncert beogradskog sastava Sevhad Baby, u organizaciji TO Tivat, održaće se sjutra na gradskoj rivi Pine od 22 h, uz slobodan ulaz.
– Popularni bend iz Srbije će goste zabavljati svojim autentičnim hitovima i obradama poznatih pjesama u kojima je zastupljen spoj tradicionalne narodne muzike sa modernim zvukom-najavljuju organizatori.
Sevdah Baby je projekat srpskog muzičara Milana Stankovića, umjetnika koji spaja tradicionalnu muziku sa savremenim klupskim zvukom. Bend, pored njega, čine Andreja Jovanović-bubnjevi, Zmo-bas gitara i Djixx-vokal. Popularnost su stekli hitovima “3 poljupca” i “Ljubi me brzo, žurim”.
Sastav iza sebe ima nekoliko albuma, među kojima su Tu Pa Tam soundtrack i Various Assets iz 2005. godine, VA Balkan Beats Vol.2 iz 2006, Various Artists – Beovizija iz 2009, Ganc novi FUNK! Iz 2010. i drugi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code