SEZONA SE ZAHUKTAVA I MANJE JE KOMUNALNIH PROBLEMA

SEZONA SE ZAHUKTAVA I MANJE JE KOMUNALNIH PROBLEMA

70
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Nakon junskih restrikcija, u jeku turističke sezone vodosnabdijevanje u Herceg Novom je, uglavnom, solidno, osim manjih kvarova koji se svakodnevno dešavaju negdje na mreži.

Međutim, jedan od problema je što je i dalje većina plaža na novskoj rivijeri ostala nezakupljena, kazao nam je potpredsjendik opštine, Dragan Janković.
– JP Morsko dobro ima još uvijek otvoren jedan tender za zakup plaža, što nije baš u skladu sa ranijim dogovorima sa ovim preduzećem – podsjetio je Janković. On ističe da preduzeće “Čistoća” d.o.o. održava i čisti sve plaže koje nemaju zakupca, tako da je taj segment na zadovoljavajućem nivou. Dobijanjem zakupaca te plaže će svakako biti uređenije.
Dio javne rasvjete je osposobljen, kao i novi režim saobraćanja, koji već daje određene efekte.
– Zadržavanje autobusa na novom peronu tek treba da da određene rezultate i da profunkcioniše na pravi način, ali smatramo da je to dobra odluka, iako će biti nekih korekcija – kaže Janković
Turističko informativni punktovi su skoro svi osposobljeni i prema informacijama kojima raspolažu u Opštini, većih zadržavanja prilikom prijave gostiju nema. Manje gužve evidentne su na punktovima u Igalu i na kružnom toku u Meljinama.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code