Sezonsko košenje kroz novska naselja

Sezonsko košenje kroz novska naselja

1613
7
Podijeli

Ovih dana duž putnog pojasa kroz Herceg Novi, kao i kroz gradska i prigradska naselja, mogu se vidjeti radnici zelenila u JKS  kako obavljaju redovno košenje. Međutim, prvi put njihove kosilice nijesu prošle svim površinama duž prolaza i okolinom stambenih zgrada.kosenje zelenih povrsina 130516 1Tako je veliko naselje Gomila i dalje obraslo u visokoj travi, iako je u pojasu od metra duž stepeništa zelenilo pokošeno.

kosenje zelenih povrsina 130516 3Prema riječima Dragana Mitrovića iz JKS, put i svaki trotoar pored puta se kosi i odbija se metar zbog djece i opasnosti od zmija. Međutim ,dvorišta i okolina zgrada i naselja  tek treba da dođu na red:

Picerija i restoran

– Mali je broj radnika , a veliki broj naselja. Kada dođu na red kosićemo  bujnu vergetaciju na Toploj 2, Gomili i svim drugim naseljima – navodi Mitrović. Obećava da će Gomila sigurno  biti prioritet  ovih dana, “čim kiša stane”.

kosenje zelenih povrsina 130516 2

7 Komentari

  1. Ja pokosih ispred zgrade već dva puta ovog proljeća. Za 10 dana će biti i treće košenje. Komšije naravno prstom ne mrdaju. A i pizde što se zaliva, održava… Ni pripitomljene životinje ne vole da žive u drači i smeću …
    0    0
  2. Zar se kosi jednom u toku sezone? U Bijeloj ko ima kosilicu pokosi sebi, ja je nemam dje u stanu drzat a oko auta pored magistrale moze cucat zmaj a ne zmija! Vidim oko Mesne zajednice uredjeno i pokoseno ali djeciji parkic je zarastao da je bruka!
    0    0

Ostavite komentar

*

code