Šimrak: Antievropsko ponašanje “najevropskijeg” Novljanina

Šimrak: Antievropsko ponašanje “najevropskijeg” Novljanina

3171
0
Podijeli

Dobrodošli ministre Aleksandre Andrija Pejoviću u svoj Herceg Novi, ali trebali biste znati da naš grad postoji i mimo izbora. Kao što postoji i časna Bokeška mornarica više od milenijuma i ne treba zaslužene prostorije za rad da dobija mjesec dana uoči izbora. Nije to nivo Bokeške mornarice, ako jeste nivo vašeg evropejstva, navodi u saopštenju predsjednik OO SDP Herceg Novi i član Predsjedništva SDP, Dragan Šimrak.

“Pošto danas u medijima vidimo da su vam primanja veoma evropska, valjalo bi da takvo bude i ponašanje. Sa ambasadorskim zvanjem nespojiva je zloupotreba javnih resursa i partijska agitacija najniže vrste.

Picerija i restoran

Ako je ministar Aleksandar Andrija Pejović  sa platom 1.766 eura eura došao da zloupotrebljava evropski novac u Herceg Novom, mogao je bar Glavni pregovarač Aleksendar Andrija Pejović sa dodatnih 3.791 eura, koje prima za obavljanje te funkcije, otići do Berana da obiđe optužene partijske saborce i DPS „partiote“ koji po utvrđenom modelu odnose državne pare a vraćaju državljanstavo. Dok bi sa treće funkcije ambasadora u Briselu Aleksendar Andrija Pejović trebao javno podržati ministra pravde u ocjeni da je ponašanje Marovića „ruganje pravdi“ i duboko antievropsko.

Umjesto toga vi gospodine Pejoviću veoma predano, „kao“ da imate tri plate, bavite se partijskom agitacijom najniže vrste, nezamislivom za bilo koga od vaših evropkih kolega” zaključuje na kraju saopštenja predsjednik OO SDP Herceg Novi i član Predsjedništva SDP, Dragan Šimrak.

Plaćeni izborni program

 

Nema komentara