Sjajna partija odbojkašica Novog, ali bez pobjede u Baru

Sjajna partija odbojkašica Novog, ali bez pobjede u Baru

686
0
Podijeli

Odbojkašice OK Herceg Novi nijesu uspjele da upišu novu pobjedu u Baru, u okviru 14. kola Crnogorske odbojkaške lige. Poražene su od ekipe Luka Bar rezultatom 3:0, po setovima 25:23, 26:24 i 25:17.

Baranke su opravdale ulogu favorita, pa su ovom pobjedom zadržale prvo mjesto na tabeli, ali odbojkašice iz Herceg Novog su pružile otpor i neizvjesnu utakmicu. Trener Novljanki, Mina Iković zadovoljna je nastupom svojih odbojkašica.

Picerija i restoran

– Iako smo izgubile 3:0, utakmica je bila interesantna. U prvom setu smo vodile skoro do kraja, ali su nas stigle i prestigle u završnici seta, u drugom setu imale smo čak 3 set lopte, vodile skoro čitav set ali su Baranke opet bile bolje u završnici – kazala je Iković

Za ekipu Herceg Novog nastuplie su Stojanović, Bratić, Ćirović M., Mitrović, Mališić, Kamčeva, Kapor, Novitović, Bečanović, Ćirovic A. Libero: Zvonković. Trener: Mina Iković

OK Herceg Novi pao je za jedno mjesto na tabeli, pa se sada nalazi na 6. poziciji sa 18 osvojenih bodova, a u sljedećem kolu, u subotu, 11. marta dočekaće u Sportskom centru Igalo ekipu Budvanske rivijere.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code