Sjutra bez struje Sutorina, Zelenika i Đenovići

Sjutra bez struje Sutorina, Zelenika i Đenovići

8
Podijeli

Zbog planiranih radova, u utorak 27. februara, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Sutorine (kod škole), u terminu od 8 do 14 sati, dok će potrošači Zelenike bez električne energije biti od 8 do 15 časova, saopštili su iz Službe za korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Radovi se izvode radi kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

Zbog ugranje novih eletronskih brojila, od danas do 28. februara, u terminu od 8 do 18 časova, biće bez napajanja potrošači iz Đenovića. Detaljnije informacije o terminu izvođenja radova potrošači mogu dobiti i od ekipa na terenu.

8 Komentari

  1. A, da, sto ce im struja po ovoj zimi! Koja bruka od ove elektrodistribucije ili kako se vec sada zove! Ionako jedino sto mjenjaju je ime! Sve ostalo kao u 19. vijeku!

  2. Nije pola dana,nego cijeli,od 8 do 18,a gornja zona i bez vode,jer pumpe ne rade.Niko ne misli o onima koji troše i plaćaju pošteno ono što kupuju i od koga zarađuju.Što da se radi? Nemoćni,mali i stari nikome, izgleda, ništa ne znače.Bezobzirnost i neuvažavanje prelaze mjeru.Pare,samo pare znače većini.

  3. Sramota!!!! Dok ostale drzave brinu kako da dodatno ugriju svoje gradjane u ovom hladnom talasu nama nasa gasi struju citave zime svako malo. I jos sve danas nasli da radite kada je temperatura jedva u plusu, na okolnim brdima je pao snijeg. Mislite li bebe kojima treba da je 24h toplo???STAMOTA!!!!

  4. Najavili ledeni talas svakakva moguca upozorenja, a ovi idioti i bolesnici gase struju pola dana. Boze sacuvaj ova drzava se raspada. Ovo je dno dna. Sramota. Da ne spominjem nas sa malom djecom…SRAMOTA

  5. Sramota!Za sjutra su najavili snijeg i jedva temperaturu u plusu a vi nam gasite struju i to na par sati kao da je ljeto!Dno dna!Tri mjeseca nas maltretirate a cim se ne plati jedan racun odmah znate da saljete opomenu!

    22

Ostavite komentar

*

code