SJUTRA DOGOVOR OKO NASTAVKA RADOVA NA HE DUBROVNIK I TREBINJE I RESTRIKCIJA...

SJUTRA DOGOVOR OKO NASTAVKA RADOVA NA HE DUBROVNIK I TREBINJE I RESTRIKCIJA VODE

128
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Predstavnici Hidroelektrane Dubrovnik i Hidroelektrane Trebinje trebalo bi sjutra da se sastanu i utvrde datum početka remonta tunela i postrojenja Hidroelektrane Plat, potvrdila je kratko za naš radio v.d. direktorica hercegnovskog Vodovoda, Jelena Đaković.

“Nakon sastanka znaćemo precizne termine početka radova, a o svemu ćemo onda vrlo brzo obavijestiti medije i građane”, poručila je Đakovićka.
Nastavak radova na HE Dubrovnik i u hidrotunelu značiće ponovno restriktivno vodosnabdijevanje za hercegnovsku Opštinu tokom oktobra, što je drugo u ovoj godini.
Prema ranijim najavama, oktobarske restrikcije ne bi trebalo da budu drastične kao junske. Predstavnici opština i vodovodnih preduzeća Herceg Novog i Konavala dogovorili su sredinom avgusta da prilikom obustave dotoka 400 redovnih sekundnih litara vode sa Plata preusmjere izvjesne količine vode Herceg Novom iz konavoskog sistema, odnosno izvorišta Ljuta.
Za očekivati je tako da će oktobarske restrikcije u Novom, uz lokalno izvorište Opačica, kao i dio vode iz regionalnog vodovoda za Bijelu i Kamenare, biti blaže.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code