SJUTRA IZBOR PREDSJEDNIKA NOVSKOG PARLAMENTA

SJUTRA IZBOR PREDSJEDNIKA NOVSKOG PARLAMENTA

0
Podijeli

Odbornici lokalnog parlamenta u Herceg Novom sjutra će izborom predsjednika Skupštine i Odbora za izbor i imenovanja završiti konstitututivnu sjednicu, započetu 12. januara. Iz DPS-a su potvrdili kandidaturu Andrije Radmana.

Radman je rođen 1977. godine, sa završenim Pravnim fakultetom, radnim iskustvom u HTP „Boka”, “Griffone” d.o.o i AD „Montepranzo Bokaprodukt”. Član je IO DPS-a Crne Gore i Herceg Novog i ima dva odbornička mandata u Skupštini.
DPS i Udruženje građana “Izbor” postigli su dogovor o zajedničkom obavljanju vlasti u Herceg Novom 22. januara, kao i o rotirajućem modelu obavljanja dvije ključne funkcije, predsjednika Skupštine i predsjednika opštine.
Za očekivati je da sjutra bude najavljena i nova sjednica Skupštine na kojoj će za predsjednika Opštine biti izabran Nikola Nikša Gojković, iz građanske liste „Izbor”.
Ovim će biti završena svojevrsna blokada rada lokalne samouprave koja traje skoro godinu, tačnije od 24.aprila kada je sa funkcije prvog čovjeka grada otišao Dejan Mandić, nakon isteka drugog mandata.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code