Sjutra otvaranje Lazure Beach Bar-a u Meljinama

Sjutra otvaranje Lazure Beach Bar-a u Meljinama

6
Podijeli

Na lokaciji starog Lazareta, u Meljinama, gdje kompanija Imperio Holding LTD gradi luksuzni kompleks Lazure Marina&Hotel sjutra će biti zvanično otvoren prvi dio rizorta, Lazure Beach Bar.

Biće to najduža plaža na ovom dijelu hercegnovske rivijere, kaže za Radio Jadran, direktorka prodaje i marketinga, Marietta Kazalac:

Picerija i restoran

– Plaža je sa sitnim kamenom, duga 160 metara. Ima 12 tuševa, šest kabina za presvlačenje, osam ormarića sa ključevima za stvari. Za goste koji žele više intime  obezbijeđen je odvojen dio za osam osoba. Na plaži je sav potreban mobilijar, po povoljnim cijenama sa flaširanom vodom. Naravno, prema pravilniku Morskog dobra ostavljeno je 50% plaže za one koji ne žele da koriste suncobrane i ležaljke – kaže nam Kazalac.

Uz plažu je i bar, koji će biti otvoren sa kvalitetnom ponudom jela i pića, takođe, uz pristupačne cijene, od 8 do 20 časova. Gosti će, za razliku od mnogih plaža, moći da hranu iz bara odnesu lijepo upakovanu i na samu plažu.

Inače, rizort, vrijedan 70 miliona eura, kompanija je počela da gradi prije tri godine. Malo ko nije zadivljen činjenicom da rekonstrukcija  Lazareta, bivšeg karantina, iz 18. vijeka, u postojećim gabaritima, teče od početka uz strogo propisane konzervatorske uslove.

Investitor takvo nasljeđe doživaljava kao bogatstvo, koje treba sačuvati. U kompleksu zahvaljujući kome su povezani Meljine i Šetalište Pet Danica završeni su ugostiteljski sadržaji, odnosno hotel i restorani, dok se radovi na prostoru koji je namjenjen za Spa centar privode kraju.

Hotel će imati 24 luksuzne sobe, restorane, odisaće luksuzom i mediteranskim bojama i moći će da zadovolji najprobirljivije klijentele. U kompaniji očekuju da će ga zvanično otvoriti početkom avgusta.

Sa drugom fazom i izgradnjom depadansa, iza obnovljenog starog jezgra, krenuće na jesen, nakon završetka turističke sezone.

Kompletan rizort Lazure Hotel&Marina biće završen do kraja 2020. godine.

6 Komentari

  1. Cedo je vec naucio, zaposjeo je pola zaliva I ogradio plutacama, nasuo hiljade m3 zemlje I kamena u more da postavi sto vise lezaljki, a lokalno stanovnistvo samo tuzno gleda. Nadam se da ce ovi biti malo bolji@

    24
    5
  2. Za sada samo cestitke za vas posao i odnos prema nasem nasljedju i prems zajednici.Trebalo bi od vas da uce drugi veliki investitori Azmont, Ibero star, Carine, Zager.

    40
    5

Ostavite komentar

*

code