Sjutra prva prezentacija o aplikaciji Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture

Sjutra prva prezentacija o aplikaciji Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture

646
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_logo_prijestonica_kulture_hn_logoU foajeu Dvorane Park za sjutra u 11 h je najavljena prezentacija povodom kandidature Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture 2021.
– Ovo je prilika da se sektoru kulture, umjetnicima i kulturnim radnicima, kao važnim nosiocima i akterima svih društvenih procesa, kao i svim zainteresovanim građanima Herceg Novog, predstavi osnovna tema aplikacije, odnosno njen koncept (Frenemies – Peace of Art), sadržaj aplikacije, kao i značaj samog projekta za Herceg Novi i region – navode organizatori. To će ujedno biti i prva u nizu prezentacija koje su planirane povodom kandidature Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture.
Na prezenaciji će govoriti dramski pisac i vd direktor JUK Herceg Fest, Stevan Koprivica, direktor projekta, Alekasandar Peković, vd direktorka Turističke organizacije Bojana Blagojević i koordinatorka projekta Herceg Novi 2021, Tamara Lepetić.

6 Komentari

 1. Sat je radila gospodja Ostojic u delegaciji HN koja je bila u Ljubljanu?
  Kojim povodom beogradjanka tamo, vec su neki postavili ovo pitanja na drustvenim mrezama.
  0  0
 2. Za Civilni sektor.Savjet posto si tako pametan i strucan,ili strucna,stisni petlju pa dodji sutra na prezentaciju,pa pitaj sam u sto sumnjas.Eto,ne bi ni znao da je prezentacija da Jadran nije objavio,odnosno najavio.I sto je tu neprofesionalno?
  0  0
 3. Pripremite se za pitanje (pogotovo beogradjanin Pekovic)
  Zasto je aplikacija nas kostala 300 000 eura a poslijednjeg nosioca titule epk 15 000e?
  Savjet za one koji zele da se upute:
  Prostim guglanjem na engleskom jeziku dolazite do informacija (s obzirom da nam gore navedeni ne davaju ni 1 procenat a raspolazu novcem gradjana).
  Savjet za smjele: Obratite se nadleznim EU institucijama putem mejla za informacije (drzavne u CG i na EU nivou).
  0  0

Ostavite komentar

*

code