Sjutra prva prezentacija o aplikaciji Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture

Sjutra prva prezentacija o aplikaciji Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture

509
6
Podijeli
 

images_slike_logo_prijestonica_kulture_hn_logoU foajeu Dvorane Park za sjutra u 11 h je najavljena prezentacija povodom kandidature Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture 2021.
– Ovo je prilika da se sektoru kulture, umjetnicima i kulturnim radnicima, kao važnim nosiocima i akterima svih društvenih procesa, kao i svim zainteresovanim građanima Herceg Novog, predstavi osnovna tema aplikacije, odnosno njen koncept (Frenemies – Peace of Art), sadržaj aplikacije, kao i značaj samog projekta za Herceg Novi i region – navode organizatori. To će ujedno biti i prva u nizu prezentacija koje su planirane povodom kandidature Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture.
Na prezenaciji će govoriti dramski pisac i vd direktor JUK Herceg Fest, Stevan Koprivica, direktor projekta, Alekasandar Peković, vd direktorka Turističke organizacije Bojana Blagojević i koordinatorka projekta Herceg Novi 2021, Tamara Lepetić.

6 Komentari

 1. Sat je radila gospodja Ostojic u delegaciji HN koja je bila u Ljubljanu?
  Kojim povodom beogradjanka tamo, vec su neki postavili ovo pitanja na drustvenim mrezama.

 2. Za Civilni sektor.Savjet posto si tako pametan i strucan,ili strucna,stisni petlju pa dodji sutra na prezentaciju,pa pitaj sam u sto sumnjas.Eto,ne bi ni znao da je prezentacija da Jadran nije objavio,odnosno najavio.I sto je tu neprofesionalno?

 3. Pripremite se za pitanje (pogotovo beogradjanin Pekovic)
  Zasto je aplikacija nas kostala 300 000 eura a poslijednjeg nosioca titule epk 15 000e?
  Savjet za one koji zele da se upute:
  Prostim guglanjem na engleskom jeziku dolazite do informacija (s obzirom da nam gore navedeni ne davaju ni 1 procenat a raspolazu novcem gradjana).
  Savjet za smjele: Obratite se nadleznim EU institucijama putem mejla za informacije (drzavne u CG i na EU nivou).

Ostavite komentar

*

code