SJUTRA: REDOVNA SKUPŠTINA O KREDITNOM ZADUŽENJU, A VANREDNA O INSTITUTU IGALO

SJUTRA: REDOVNA SKUPŠTINA O KREDITNOM ZADUŽENJU, A VANREDNA O INSTITUTU IGALO

127
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Neophodno je da odbornici lokalnog parlamenta sjutra usvoje predložene izmjene Odluka o zaduženju Opštine Hreceg Novi u isnosu od 1 milion eura, kao i izmjene Odluke o opterećenju imovine hipotekom.

Još 1. aprila Skupština je odlučila da se Opština zaduži kod CKB banke na 35 mjeseci, sa kamatom od 5%, radi vraćanja starog duga NLB „Montenegro banci”. Kako je u međuvremenu 14. maja Vlada dala saglasnost na iznos od 603 hiljade eura, to će biti i prvi dio dugoročnog kredita. Drugi dio od 397 hiljada eura biće sa rokom vraćanja od 12 mjeseci, uz istu kamatnu stopu.
Nakon redovne, za sjutra je najavljena i prva vanredna Skupština u novom sazivu na kojoj će se naći zaključci desetočlane radne grupe o ugovoru i postupku privatizacije Instituta Igalo.
Istovremeno, obje sjednice biće i provjera odnosa u vladajućoj koaliciji DPS-Izbor, odnosno u samoj Građanskoj listi, koja ima devet odbornika. Njen predsjednik, Dušan Radović Krušo, koji je odbornik u Skupštini, dao je ostavku na mjesto direktora u Agenciji za razvoj i izgradnju Herceg Novog. Izbjegao je tako konflikt interesa. Međutim, sa ostavkom uputio je i otvorene kritike svom članstvu i iskazao neslaganje i sa predsjednikom opštine, Nikolom Gojkovićem.
Kako saznajemo, biće još odbornika koji su odlučili da zadrže to mjesto, odričući se direktorskih fotelja, ili mjesta u Odborima direktora.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code