SJUTRA VELIKA AKCIJA ZA DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI

SJUTRA VELIKA AKCIJA ZA DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI

84
0
Podijeli

U hercegnovskom Domu zdravlja sjutra će Klub dobovoljnih davalaca krvi Herceg Novi organizovati prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi, od 9 do 14 časova.

– Ovo je prva zvanična akcija našeg kluba, mada smo već jednu organizovali sa fudbalerima Igala, ali ovoga puta očekujemo naše prijatelje iz klubova Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, od kojih neki stižu već večeras – rekla nam je predsjednica kluba Dragana Cmiljanić.
Ona je pozvala Novljane da im se priključe u akciji, jer će na taj način pomoći ili svojim bližnjima ili sugrađanima.
Cmiljanićka ističe da su proteklih dana imali pozive nekih porodica iz Novog, čiji članovi čekaju operacije na KBC-u, pa je krv neophodna, te zato očekuje i veći odaziv građana.
Ulaz će biti moguć i kod laboratorije Doma zdravlja, ali i sa glavnog ulaza kod Hitne pomoći. Sve vrijeme njihovi volonteri biće na usluzi svima koji budu htjeli da daju krv.
Nakon završetka akcije u 15 časova, biće upriličen i svečani ručak za sve koji su pomolgi da se akcija realizuje uspješno, a prvenstveno Opštini koja je sve finansirala, ali i drugi privrednici grada -rekla je Cmiljanićka.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code