Škola na Toploj dobiće višenamjenske prostorije za boravak đaka

Škola na Toploj dobiće višenamjenske prostorije za boravak đaka

0
Podijeli

Osnovna škola “Dašo Pavičić” obuhvaćena je projektom pod nazivom “Za čistu peticu” koji je pokrenula kompanija Domaća trgovina – Aroma marketi i Conto diskonti, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete.

Projekat je startovao početkom oktobra, a odnosi se na opremanje i uređenje višenamjenskih prostorija, za rad sa djecom sa poteškoćama u učenju, za produženi boravak, ili za drugu funkciju u skladu sa potrebama škole.

Picerija i restoran

U ponedjeljak, 20. novembra, u  školi “Dašo Pavičić” na Toploj počeće  uređenje prostora za prijem đaka. Nakon adaptacije zidova, prostorija predviđena za boravak biće opremljena tablom, lejzi beogivma  i drugom opremom, kako bi djeca imala ugodan prostor za igru.

– Kao društevno odgovorna kompanija, predstavja nam zadovoljstvo da učestvujemo u opremanju vaspitno-obrazovnih ustanova i to smatramo obavezom svakog ozbiljnog privrednika koji posluje na određenom prostoru i želi da uspostavi partnerski odnos sa zajednicom. Djeca će na ovaj način imati  ugodan prostor za igru i rad. Zadovoljstvo nam je takođe što su se i druge kompanije priključile i prepoznale neophodnost društvenog angažmana u zajednici – kazali su predstavnici Domaće Trgovine – Aroma marketi.

Opremanje i adaptacija školskih prostorija startovala je u OŠ “Maršal Tito” iz Ulcinja, a nastavlja se u OŠ “Jugoslavija” iz Bara, OŠ “Mileva Lajović – Lalatović” iz Nikšića, i  OŠ “Dašo Pavičić” iz Herceg Novog. Tokom vikenda biće završena adaptacija u  OŠ “Pavle Rovinski” iz Podgorice.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code