SKUPŠTINA AKCIONARA INSTITUTA IGALO IZABRALA NOVI ODBOR DIREKTORA

SKUPŠTINA AKCIONARA INSTITUTA IGALO IZABRALA NOVI ODBOR DIREKTORA

364
0
Podijeli

U novom sastavu Odbora direktora Instituta Igalo su: mr Zoran Kovačević, Branislav Janković, Željko Dapčević, Omer Šahmanović i Dušan Šujdović.

To je odluka sa redovne godišnje Skupštine akcionara. Na sjednici su danas usvojeni i Finansijski iskazi sa izvještajem o poslovanju Instituta Igalo AD za prošlu godinu, Izvještaj revizora društva o reviziji finansijskih iskaza za 2014. godinu. Imenovan je revizor za reviziju finansijskih iskaza za 2015. godinu.

Picerija i restoran

KOVAČEVIĆ: UZ GARANCIJE VLADE, NOVE INVESTICIJE INSTITUT ĆE UNAPRIJEDITI POSLOVANJE
Člana Odbora direktora Instituta Igalo, mr Zorana Kovačevića kojeg je predložila Vlada kao većinski vlasnik pitali smo za komentar nakon odluke Savjeta za privatizaciju da prihvati izvještaj tenderske komisije i predlog ugovora sa Internetational Wellnes group.
– Vjerujem da će se, ukoliko se u narednom periodu postupak privatizacije okonča u skladu sa procedurom koja će obezbjediti pouzdane garancije Vladi Crne Gore, u Institutu Igalo kroz ugovorene investicije, za koje će se ponavljam obezbjediti kvalitetna garancija, značajno unaprijediti ukupno poslovanje, a sve u skladu sa očekivanjima prije svega zaposlenih, a onda i građana Igala i cijele hercegnovske opštine – kaže nam Kovačević.
On očekuje da će se unapređenjem kvaliteta ponude u Institutu Igalo konačno stvoriti i uslovi za uređenje Igala kao mjesta u skladu sa potrebama vrhunskog zdravstvenog rehabilitacionog centra.
Na pitanje hoće li privatizacijom Instituta i dalje njegove kapcitete moći da koriste crnogorski građani, osiguranici Fonda, Kovačević odgovara da je kada je riječ o crnogorskim osiguranicima Fonda zdravstva siguran da će se i taj segment usluge unaprijediti, odnosno da će crnogorski građani kao i do sada moći da koriste usluge Instituta.
– Konačno želim da kažem da ukoliko se postupak privatizacije realizuje, u skladu sa ugovorenim investicijama, siguran sam da će to obezbjediti povratak Instituta Igalo na najzahtjevnija svjetska tržišta, te da će on kao takav i dalje biti ponos kako nas zaposlenih u Institutu tako i svih građana Herceg Novog i Crne Gore – poručio je Kovačević.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code