SKUPŠTINA KONAČNO O FINANSIJSKOM PLANU TO HERCEG NOVI

SKUPŠTINA KONAČNO O FINANSIJSKOM PLANU TO HERCEG NOVI

102
0
Podijeli

Izjašanjavanjem o finansijskom planu i programu Turističke organizacije sjutra će biti nastvaljena u petak započeta 7. redovna sjednica lokalnog parlamenta.

Preostalo je još 7 tačaka dnevnog reda, jer je na prethodnom zasjedanju povučen predlog za imenovanje Mirjane Ivanović za glavnog administratora opštine, što je samo, kako saznajemo, administrativni problem, te da novog konkursa neće biti.
Biće razmatran predlog odluke o izmjeni Odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću „Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi.
S obzirom da je DOO “Vodovod i kanalizacija” osnovano i upisano u Centralni registar privrednih subjekata Crne Gore, prestala je potreba za postojanjem člana 23 Odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću “Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi.
Brisanjem ovog člana, Zoran Šabanović bivši vd direktor nije više ovlašćeno lice za zastupanje i predstavljanje društva “Vodovod i kanalizacija”.
Pred lokalnim parlamentom biće i predlog odluke o uklanjanju I postavljanju privremenih objekata, zatim odluka kojim se ovlašćuje Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi za davanje u zakup nepokretne i pokretne imovine, kojom raspolaže Opština.
Početak sjednice zakazan je za 9 časova.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code