Skupština PVK Jadran Carine: Plakete starim Jadranašima, izabrano rukovodstvo

Skupština PVK Jadran Carine: Plakete starim Jadranašima, izabrano rukovodstvo

7
Podijeli

Na večerašnjoj Skupštini PVK Jadran Carine dodjeljene su  plakete starim Jadranašima, rođenim zaključno sa 1949. godinom, za izuzetan doprinos uspjesima i afirmaciji kluba.

skupstina-pvk-jadran-2112-4Na spisku dobitnika plakete nalaze se 22 imena: Vera Kosać Lučić, Tinda Mađar Bulatović, Melanija Andrić Erdevički, Zagorka Golubin Mikić, Liljana Stanišić Zloković, Natalija Bajković Vukotić, Tia Čamdžić Dožić, Biljana Katurić Tušup, Ćaba Mađar, Ivan Zuber, Ilija Budeč, Dragoslav Šiljak, Boris Čukvas, Špiro Bajković, Slobodan – Pura Uljarević, Ljubisav – Koreja Gavrilović, Ratomir – Pajo Pavlović, Dečan – Dejan Dabović, Mato Marić, Đorđe Zambelić, Petar Prlainović, Petar – Bato Zambelić.

Picerija i restoran

U radnom dijelu Skupštine predsjednik kluba dr Đuro Marić i direktor kluba, Miloš Mračević prezentovali su izvještaje o radu i takmičenjima u proteklom periodu, koje je Skupština prihvatila.

skupstina-pvk-jadran-2112-3S obzirom da je Skupština PVK Jadran Carine bila izborna, članovi su izabrali novo-starog predsjednika  Bora Mračevića, te potpredsjednika Predraga Bata Stanišića. Novi mandat za predsjednika kluba, ujedno predsjednika UO kluba dobio je dr Đuro Marić. Novi UO radiće u sastavu: Lazar Buco Ćorović potpredsjednik, Željko Andrić, Čedo Popović, Boris Zloković, Igor Popović i Stevan Milić. Izabran je i Nadzorni odbor kluba: predsjednik Dragan Mračević i članov Novica Gecaj i Rade Božović.

Skupština kluba je organizovana u novoj Trofejnoj Sali u kojoj su izloženi svi najzačajniji pehari i druga priznanja koje su vaterpolisti i plivači Jadrana osvojili u bogatoj 90-to godišnjoj istoriji kluba.

7 Komentari

  1. @jakov… svaka cast za komentar. Rade Vidovic je ziva legenda u svakom smislu! Igrao za Jadran prije 2 svjetskog rata, na istom tom skveru gdje su urucivali zahvalnice starim jadranasima.Toliko anegdota ima o zivotu Rada da bi se mogla knjiga napisati. Mislim da bi se celni ljudi kluba koji se nisu ni rodili kad je gdin. Vidovic igrao u skorijoj buducnosti mogli sjetiti jedinog zivog predratnog igraca i bar pomenuti ime tog novljanina koji je igrao u mnogo tezim uslovima nego sto se danas igra i uveliko doprinjeo razvoju vaterpola i kluba.

  2. Primjećujem da među starima nema i najstarijeg i to legende Savine i PVK Jadrana i jedinog predratnog živog člana kluba Radivoja – Rada Vidovića, učesnika II svjetskog rata i dobrovoljca u partizanima zajedno sa ostalim svojim kolegama iz kluba (Bubalo, Grakalići…)
    Mogli su ga barem spomenuti ako već nisu uzeli sa shodno da i njemu uruče plaketu.
    U svakom slučaju sramota za rukovodstvo!!!

Ostavite komentar

*

code