Skupština Udruženja akcionara Instituta u subotu

Skupština Udruženja akcionara Instituta u subotu

774
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

institut dr simo milosevic rj8Redovna sjednica skupštine Udruženja akcionara zaposlenih i bivših zaposlenih Insituta Igalo A.D. biće održana u subotu, 22. oktobra 2016. u Kongresnoj sali Instituta, u 17 h, saopšteno je iz Upravnog odbora.

Na dnevnom redu biće pet tačaka: izvještaj o dosadašnjem radu Udruženja, finansijski izvještaj Udruženja, razrješenja i izbor članova Upravnog odbora, plan i program rada Udruženja kao i druga pitanja na prijedlog članova skupštine.

Picerija i restoran

Prisustvo članova je neophodno zbog donošenja odluka iz nadležnosti skupštine Udruženja, naglasili su iz Upravnog odbora.

Podsjetićemo, inicijativa akcionara za osnivanjem ove NVO jednoglasno je prihvaćena na Osnivačkoj Skupštini 9. jula prošle godine.

Svi zainteresovani akcionari Instituta, bivši i sadašnji zaposleni, kako bi ostvarili svoja prava kao akcionari, mogu da se učlane u NVO Udruženje akcionara zaposlenih i bivših zaposlenih radnika Instituta.

Član Udruženja može biti svako lice – akcionar Instituta, bivši i sadašnji zaposleni, koji za to imaju interes i koji prihvataju ciljeve i Statut Udruženja.

Godišnja članarina iznosi 6 eura, a prilikom prijavljivanja obavezna je lična karta.

Predsjednica Upravnog odbora Udruženja je Biljana Delić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code