Skupštinski performans u Novom, Obrad Gojković priča „u prazno“ sa govornice

Skupštinski performans u Novom, Obrad Gojković priča „u prazno“ sa govornice

2301
11
Podijeli

so hn 010416 gojkovicVanredna sjednica Skupštine opštine u Herceg Novom o ponovnom razrješenju Nikole Gojkovića počela je sa velikim tenzijama. Napadi opozicije sa zahtjevom da se sjednica odloži, kao i obrazloženjem predsjednika Skupštine Andrije Radmana da je ispoštovana pravna procedura i da ova Skupština nema pravo da raspravlja o ostavci Nikole Gojkovića jer je već pokrenut postupak njegovog razrješenja.

Nezadovoljan radom predsjednika Skupštine sjednicu je napustio odbornik Novske liste, a potom je nezavisni odbornik Obrad Gojković počeo da govori o propaloj DPS vlasti u Kotoru i Tivtu, kao i drugim opštinama u Crnoj Gori. Predsjednik Skupštine mu je oduzeo riječ. To Gojković nije prihvatio, pa je sa mjesta zauzeo skupštinsku govornicu i odatle pokušao da se obrati građanima. Međutim, isključen je radio prenos i ton, pa je Gojković pričao „u prazno“.

Picerija i restoran

Radman je nakon, kako je naveo, tog preformansa, dao pauzu. Skupština je nastavljena  kritikama opozicije na račun vladajuće koalicije koja, kako je ustvrdila Ljiljana Bojanić, nema ni poštovanja prema Nikoli Gojkoviću kao čovjeku. Potom je napustila Skupštinu.

Sjednica je u toku.

11 Komentari

 1. bubuleja ti i dalje u glavi imas izdajnike i patriote.Shvati ovdje se radi o gradu i gradanima,ja nisam navijac kao i ti,umrijeces od gladi ali ces i dalje glasati iste,ali nisi jedini,ima ih mnogo.
  Ne daj boze gradu vise onih faca sto su ruinirali grad.
  0  0
 2. topla 1 Kad vec komentarises pisi objektivno.I gluvi su culi da je dio prethodne vlasti pokusavao da radi ispravno za grad,ali nije mogao pored funkcionera i izdajnika koji su se prodali i dodvorili i ucestvuju u sadasnjem vrsenju vlasti na ovakav nacin.
  0  0
 3. Prica nije bila u prazno.Gradani su shvatili poentu zapocete price i steta sto je nisu culi do kraja,jer 90% gradana u HN se danas slaze s tim.
  0  0
 4. OBRADE,dosta si pricao i ispricao 15 godina,u ime gradana nemoj vise bilo sta pricati ili raditi.Nisu ni ovi mnogo bolji,ali 15 godina unistavali ste i zapustili grad!!!!
  0  0
 5. Ovaj Radman je skupstinu pretvorio u cirkus. Mogu poceti naplacivati ulaz da se narod zabavlja a sve komplet i poziciju i opoziciju poslat u istoriju…..
  0  0

Ostavite komentar

*

code