SL: “Ajkule” dobro parirale Špancima, ali rezultat 10:8

SL: “Ajkule” dobro parirale Špancima, ali rezultat 10:8

375
1
Podijeli

vaterpolo reprezentacija bg2016 2Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je sinoć u Sabadelju od Španije 10:8 (3.3, 2.2, 4.1 i 1:2), u utakmici četvrtog kola B grupe preliminarne faze Svjetske lige.
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković komenarišući meč smatra da su oslabljene “ajkule” dobro parirale Špancima:
– Parirali smo dobro Španiji, objektivno, u ovom sastavu u kome smo došli. Pribojavali smo se ovog meča. Imali smo te prve dvije četvrtine, sem početka koji smo loše odigralii, primili dva brza gola, poslije toga smo imali igru u svojim rukama, imali vođstvo od jedan razlike i mogli možda čak da to valorizujemo bolje.
U trećoj četvrtini je slijedio taj pad iz naših grešaka, primljena jeftino dva gola i poslije toga 9:6 sa ovako malim brojem igrača i na pozicijima gdje smo bili u deficitu nije bilo lako da se vratimo. Ali, eto, na 10:8 smo imali dobru prilku sa igračem višem i da se vratimo, ali nijesmo uspjeli.
Ono što je bilo bitno da provjerimo neke igrače, najiskusniji su dali veliki doprinos i držali utakmicu na nivou kojeg smo željeli od početka i vjerovatno su se potrošili više – kazao je Vladimir Gojković.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code