SL: “Ajkule“ sa Francuskom bez Mišića, Janovića, Paskovića

SL: “Ajkule“ sa Francuskom bez Mišića, Janovića, Paskovića

513
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_sport_crnogorska_reprezentacija_5Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković objavio je spisak igrača za meč II kola Grupe II preliminarnog dijela Svjetske lige sa selekcijom Francuske u Nici. Utakmica u Nici igra se 17. novembra od 19 sati i 30 minuta.
Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Luka Sekulić, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Stefan Pješivac, Jovan Sarić, Aleksandar Ivović, Nikola Vukčević, Bogdan Đurđić, Uroš Čučković i Slaven Kandić.
„Poslije pobjede nad Španijom, planirali smo da protiv Francuske probamo još neke igrače. One igrače koji su već nekoliko godina bili oko reprezentacije. Trebalo je sa nama da budu Mišić i Mlađan Janović, koji nijesu bili protiv Španije, ali Mišić je zadobio novu povredu”, kazao je selektor Gojković.
To je „ajkulama“ i najveći problem sada, jer imaju dosta povrijeđenih igrača. Mlađan i dalje ima istu povredu kao i pred Španiju, Darko Brguljan putuje „rovit“, Pasković je povrijedio preponu, Mišić je povrijedio prst i pitanje je hoće li biti spreman i za Evropsko prvenstvo”, pojasnio je Gojković.
Ipak, tu je dosta igrača koji su ranije konkurisali za selekciju, koji se i sada nameću:
“Idemo u Francusku da probamo ovu grupu igrača, kako bi imali neku jasniju sliku. Nakon Francuske dolazi Srbija i probaćemo da nastupimo u najjačem sastavu. Mislim da ćemo do početka priprema za EP imati jasniju sliku sa kim raspolažemo”, dodao je on.
Gojković navodi da su protiv Francuske favoriti i u obavezi su da slave u tom meču. Vremena nema kao pred Španiju, jer se igrači sakupljaju sa raznih strana. Ali, ta utakmica će dati uvid u mogućnosti, što je cilj, jasan je Gojković.
Podsjećamo, crnogorska reperezentacija je u prvom kolu bila bolje od Španije 11:6, dok je Francuska poražena od Srbije 12:9. U drugom duelu grupe, takođe u utorak igraće Srbija i Španija.
Pored selektora Gojkovića u stručnom štabu su Petar Porobić, Nenad Vukanić i Mladen Klikovac, doktor Predrag Dabović i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code