SL: “Ajkule” sa Francuzima večeras na Škveru

SL: “Ajkule” sa Francuzima večeras na Škveru

1318
0
Podijeli

vaterpolo reprezentacija bg2016Vaterpolo reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Herceg Novom protiv Francuske utakmicu V kola preliminarne faze Svjetske lige. Utakmica na Škveru počeće u 19 sati.

Nakon četiri utakmice, skor reprezentacije su dva trijumfa i dva poraza. Prvi duel sa Francuzima, odigran u Nici,  „ajkule“ su riješile u svoju korist, rezultatom 12:10.

Picerija i restoran

Upisali su pobjedu i protiv Španije 11:6, od koje su kasnije poraženi 10:8, a imaju poraz i od Srbije 12:10.

Reprezentacija Francuske je bez bodova u dosadašnjem dijelu takmičenja.

– Utakmica je bez rezultatskog značaja jer ne možemo da se plasiramo na finalni turnir. Napravili smo kombinovanu ekipu, spoj iskusnih i mlađih igrača koji su u martu prvi put bili priključeni A selekciji. Da vidimo na koga od njih možemo više da računamo u budućnosti. Da polako radimo i na onome što dolazi nakon Olimpijskih igara. Neke igrače nijesmo mogli angažovati zbog obaveza u klubovima. Ali, protiv Srbije u posljednjem kolu pokušaćemo da nastupimo u najjačem sastavu – poručio je ranije selektor Gojković.

Boje reprezentacije Crne Gore na ovom meču braniće: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Uroš Čučković, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Mlađan Janović, Vlado Popadić, Aleksandar Ivović, Stefan Pješivac, Nikola Vukčević, Dragan Drašković, Miloš Šćepanović, Bojan Banićević i Blažo Mitrović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code