SLATKIŠ ZA DJECU IZ BIJELE STIŽE IZ VEĆINE ŠKOLSKIH USTANOVA U...

SLATKIŠ ZA DJECU IZ BIJELE STIŽE IZ VEĆINE ŠKOLSKIH USTANOVA U CRNOJ GORI

135
0
Podijeli

Studenti svih privatnih i državnih univerziteta Crne Gore organizovali su akciju „Slatkiš za djecu iz Bijele”, kojoj su se priključili i učenici srednjih škola, kao i par osnovnih škola.

Oni će sjutra posjetiti Dječiji dom „Mladost” i uručiti im slatkiše, kozmetičke proizvode i ostale poklone koje su prikupili u ovoj akciji.
U Dječijem domu Mladost biće organizovan bogat zabavni program, u kojem će učestvovati mnogi poznati glumci, pjevači, najpoznatiji crnogorski animatori, profesionalni fotografi i kamermani. Voditeljka programa će biti Anđela Mićanović. Program će započeti muzičkim hepeningom u 11 časova i trajeće do 16 časova. Pored poznatih domaćih muzičara poput Nine Žižić, Bojana Marovića i Marka Prentića, koji će nastupiti u hepeningu svoj dolazak su potvrdili i gosti iz Srbije, mladi pjevači Dušan Svilar i Mladen Lukić. Kao gosti iznenađenja pojaviće se glumci iz serije “Budva na pjeni od mora”.
Očekuje se dolazak predstavnika Ministarstva rada i socijalnog staranja. U uvodnom dijelu programa pojaviće se animatori i glumci.
Prema riječima koordinatorke mlađe dječije grupe Tanje Škobalj u Dječijem domu Mladost u Bijeloj mnoge firme su se odazvale ovoj akciji, koja traje već deset godina i koju organizuje Savez studenata Crne Gore. Škobaljka ističe da se u ovoj akciji ne prikuplja novac što je princip u Savezu studenata.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code