Slavka Gojšina dala ostavku na članstvo u Odboru direktora Parking servisa

Slavka Gojšina dala ostavku na članstvo u Odboru direktora Parking servisa

3459
14
Podijeli

slavka gojsinaČlanica Odbora direktora Parking servisa, Slavka Gojšina dala je neopozivu ostavku na to mjesto. Ostavku je podnijela zbog sukoba interesa, jer je ona istovremeno odbornica DPS-a u novskoj Skupštini.

Direktor Parking servisa, Batrić Kontić, rekao je da mu je izuzetno žao zbog njene ostavke, jer su  imali dobru saradnju.

Picerija i restoran

Članovi Odbora direktora u Parking servisu su: predsjednik Jovica Malavrazić, a članovi Petar Ratković, Gojko Brajović i Jovica Bezjak.

Slavka Gojšina je tako zadržala odbornički mandat, a pozivajući se na član 12 Zakona o spriječavanju korupcije, ustanovljenog konflikta interesa, podnijela neopozivu ostavku.

14 Komentari

 1. Da nebi pojedinačno hvalili ili kudili odbornike DPS-a, a radi prave informacije:
  -Svi odbornici DPS, koji su bili u konfliktu interesa podnijeli su ostavke na funkciju odbornika ili članstva u Upravnim odborima.
  0  0
 2. Pohvalno bi bilo da je odmah odbila sa istim obrazloženjem,a ovako je sumnjivo i kasno.O svakome se u ovome gradu sve zna,to treba imati na umu u svakom trenutku.
  0  0
 3. Svaki posao koji radite samo je živi interes,i sve činite da se namjestite gdje vam odgovara i gdje vam je bolja pozicija.Jedino što ste uradili je izmjena led rasvjete gdje je i bila ,a najbliže naselje gradu Nemila nema ni bateriju a kamo li rasvjrtu.Treba da vas je sramota ,skoro 40 godina živimo u ovom gradu i plaćene građevinske i sve obaveze prema gradu ,a živimo u mraku i bez puta! A rasvjeta od grada do Kruševica!!!!??? Samo znate gdje smo za izbore da pošaljete pozive i provjerite za koga smo!! Ništa bolji nijeste od predhonih i ako se ne ponovili.Od ovog naselja ne očekujte nikog na izbore ,a pozvat će mo TV da se uvjeri javnost CG i okruženje.
  0  0
 4. Nakon sto je vujovicka pisala mitiji drobnicu i dobila misljenje agencije o sprjecavanju korupcije pa su pitali “ove” sta radite????
  A Dusko i ostala kuchci?
  0  0
 5. E neka ste objavili.Ali niko ne rece, zasto to nije ranije ucinila ili cinjenica, sto je postavljena na mjesto glavne sestre DZ, nema nikakve veze s tim?!
  0  0

Ostavite komentar

*

code