Slavka Gojšina dala ostavku na članstvo u Odboru direktora Parking servisa

Slavka Gojšina dala ostavku na članstvo u Odboru direktora Parking servisa

3302
14
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

slavka gojsinaČlanica Odbora direktora Parking servisa, Slavka Gojšina dala je neopozivu ostavku na to mjesto. Ostavku je podnijela zbog sukoba interesa, jer je ona istovremeno odbornica DPS-a u novskoj Skupštini.

Direktor Parking servisa, Batrić Kontić, rekao je da mu je izuzetno žao zbog njene ostavke, jer su  imali dobru saradnju.

Picerija i restoran

Članovi Odbora direktora u Parking servisu su: predsjednik Jovica Malavrazić, a članovi Petar Ratković, Gojko Brajović i Jovica Bezjak.

Slavka Gojšina je tako zadržala odbornički mandat, a pozivajući se na član 12 Zakona o spriječavanju korupcije, ustanovljenog konflikta interesa, podnijela neopozivu ostavku.

14 Komentari

 1. Da nebi pojedinačno hvalili ili kudili odbornike DPS-a, a radi prave informacije:
  -Svi odbornici DPS, koji su bili u konfliktu interesa podnijeli su ostavke na funkciju odbornika ili članstva u Upravnim odborima.
  0  0
 2. Pohvalno bi bilo da je odmah odbila sa istim obrazloženjem,a ovako je sumnjivo i kasno.O svakome se u ovome gradu sve zna,to treba imati na umu u svakom trenutku.
  0  0
 3. Svaki posao koji radite samo je živi interes,i sve činite da se namjestite gdje vam odgovara i gdje vam je bolja pozicija.Jedino što ste uradili je izmjena led rasvjete gdje je i bila ,a najbliže naselje gradu Nemila nema ni bateriju a kamo li rasvjrtu.Treba da vas je sramota ,skoro 40 godina živimo u ovom gradu i plaćene građevinske i sve obaveze prema gradu ,a živimo u mraku i bez puta! A rasvjeta od grada do Kruševica!!!!??? Samo znate gdje smo za izbore da pošaljete pozive i provjerite za koga smo!! Ništa bolji nijeste od predhonih i ako se ne ponovili.Od ovog naselja ne očekujte nikog na izbore ,a pozvat će mo TV da se uvjeri javnost CG i okruženje.
  0  0
 4. Nakon sto je vujovicka pisala mitiji drobnicu i dobila misljenje agencije o sprjecavanju korupcije pa su pitali “ove” sta radite????
  A Dusko i ostala kuchci?
  0  0
 5. E neka ste objavili.Ali niko ne rece, zasto to nije ranije ucinila ili cinjenica, sto je postavljena na mjesto glavne sestre DZ, nema nikakve veze s tim?!
  0  0

Ostavite komentar

*

code