SLOBODAN RADOVIĆ KRUŠO: DPS JOŠ NIJE RAZMATRAO INICIJATIVU DIJELA IZBORA ZA SMJENU...

SLOBODAN RADOVIĆ KRUŠO: DPS JOŠ NIJE RAZMATRAO INICIJATIVU DIJELA IZBORA ZA SMJENU GOJKOVIĆA I DR VUJOVIĆ

96
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Sjutra će biti nastavljena skupštinska sjednica u Herceg Novom, koja je započela 11. juna, sa osam preostalih tačkama dnevnog reda. Iako najavljena, skupštinskoj službi, još nije stigla inicijativa jednog dijela odbornika građanskog udruženja Izbor za smjenu predsjednika opštine, Nikole Gojkovića i potpredsjednice dr Tamare Vujović.

– Inicijative sjutra sigurno neće biti, a kada je bude o tome ćete i zvanično biti obavješteni – kratko nam je kazao šef odborničkog Kluba Izbora, Mladen Ivanović.
Predsjednik hercegnovskog DPS-a, Slobodan Radović Krušo, potvrdio je Radiju Jadran da je njima stigao pisani zahtjev koalicionog partnera da podrže inicijativu za smjenu opštinskih čelnika, predstavnika Izbora, Nikole Gojkovića i dr Tamare Vujović, te da će on biti razmatrana na svim instancama partije.
– Kada to bude zvanično, onda ćemo o tome razgovarati, a DPS će kao ozbiljna partija to pitanje kandidovati na Opštinskom i Izvršnom odboru, na predsjedništvu partije, pa sve do predsjednika Mila Đukanovića. Nadam se da će vrijeme, ipak, urediti odnose u Izboru, te da će se trenutno neslaganje prevazići. DPS nema namjeru da se miješa u unutrašnje stvari Izbora, osim u dobronamjernim savjetima, koji bi mogli pomoći u prevazilaženju nastale situacije – ističe Slobodan Radović Krušo.
On vjeruje da će odnosi u Izboru biti izglađeni i da će zajedno nastaviti razvojne projekte u korist grada. Radović, smatra da je priča o dvije struje u Izboru paušalno mišljenje.
– Ja Izbor doživljavam kao jedinstveno tijelo i sa svima sam komunicirao i komuniciraću i dalje jednako, za dobrobit Herceg Novog i građana – kategoričan je predsjednik OO DPS-a, Slobodan Radović.

Picerija i restoran

OSAM TAČAKA DNEVNOG REDA SKUPŠTINE

Odbornicima sjutra tako ostaje da se pozabave predlogom Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizovanju Javne ustanove „Herceg-fest” Herceg Novi. Tu je i predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o regulisanju drumskog saobraćaja, o davanju saglasnosti na Statut Javne ustanove „Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi”,o postavljanju odnosno građenju i uklanjanju pristupnih rampi, liftova i sličnih objekata za pristup i kretanje lica smanjene pokretljivosti i lica sa invaliditetom na teritoriji Opštine Herceg Novi.
Predviđena je i rasprava o predlogu Programa rada Skupštine opštine Herceg Novi za 2015. godinu, a pred odbornicima će se naći i
i dva izvještaja o radu sa Finansijskim izvještajem JU „Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi” i o radu Opštinske organizacije Crvenog krsta u 2014. godini.
Početak sjednice je u 8.30 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code