SLOBODNO PARKIRANJE – NEMA PAUKA!

SLOBODNO PARKIRANJE – NEMA PAUKA!

211
0
Podijeli

Igalo_auto_parkingViše je mjesta za parkiranje u svim gradovima na primorju, jer sezona je odavno minula. Međutim, ovom vozaču zelenog automobila juče u Igalu, gdje je, s obzirom još i na neradni dan, bilo mnogo slobodnih parking mjesta, izgleda da se mnogo žurilo! Parkirao je prednji dio auta na trotoaru i prošao nekažnjeno.

Fotografiju nam je poslao vjerni slušalac i posjetilac sajta Radija Jadran. Vozač je imao dvostruku sreću, jer nedjeljom Parking servis ne naplaćuje parkiranje, a „pauk“ ne radi od 1.septrembra.

– Promjene su stigle, ali i problemi s novim Zakonom o prekršajima. On više ne predviđa da „pauk“ radi sa sobraćajnom policijom, već komunlanom, a to još nije zaživjelo – kaže za Radio Jadran, direktor Parking servisa Mišo Matković.

Picerija i restoran

Otuda i sve češće nepropisno parkiranje u gradu, zbog kojeg vozači najčešće prolaze lišo.

Matković podjeća da se od 1. oktobra parking ne naplaćuje poslije 21 h, da su i smanjene cijene. Karta za crvenu zonu sa 70 na 50 centi, za žutu sa 50 na 40 centi, a u garažama na Dubravi, Autobuskoj i u Igalu sa 50 na 40 centi.parking

On očekuje da će uskoro Upravni odbor Parking servisa odobriti njihov predlog za novu pretplatnu kartu za građane Herceg Novog. koji sve žute zone i parking-garaže mogu neograničeno da koriste za 20 eura mjesčno.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code