Snežana Matijević: Priznanje Službi zaštite i spasavanja i DVD Krtoli

Snežana Matijević: Priznanje Službi zaštite i spasavanja i DVD Krtoli

2
Podijeli

Predsjednica opštine Tivat, prof. dr Snežana Matijević zahvalila je pripadnicima Službe zaštite i spasavanja opštine Tivat, na čelu sa komandirom Zoranom Barbićem, kao i pripadnicima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krtoli (DVD Krtoli), na njihovom nesebičnom radu. Posebno je istakla nedavnu akciju spasavanja sugrađanke koja je na putu Trojica-Njeguši doživjela saobraćajnu nesreću.

Sluzba zastite i spasavanja sa Predsjednicom opstine Tivat
– Nedavna akcija spasavanja u kojoj ste učestvovali, vrijedna je divljenja i ovom prilikom želim da vam se zahvalim, u svoje i u ime građana Tivta, na požrtvovanosti i hrabrosti koju ste pokazali, ne prvi put, rizikujući i sopstvene živote. Tivat mora prepoznati značaj koji Služba zaštite i spasavanja ima kada je riječ o bezbjednosti svih građana. Opština Tivat ima obavezu da sasluša i adekvatno odgovori na sve potrebe Službe, kako bi bilo obezbijeđeno njeno neometano funkcionisanje, a ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da to bude tako – naglasila je predsjednica opštine Tivat.
Komandir Službe zaštite i spasavanja, Zoran Barbić zahvalan je na ukazanoj podršci. Njihova akcija spasavanja bila je, kako kaže, zapravo samo jedan od zadataka, koji su oni uspješno izvršili u saradnji sa DVD Krtoli i kolegama iz Službe zaštite i spasavanja iz Kotora.
– Zajednički napori i odlična koordinacija doprinijeli su srećnom kraju ove priče. U proteklom periodu dosta toga je urađeno kako bi se poboljšali uslovi u kojima radimo, a svako ulaganje u Službu zaštite i spasavanja višestruko se vrati – kazao je Barbić.

Picerija i restoran

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code