SNP Crne Gore: Dužna pošta oslobodiocima Novog i čestitka građanima za Dan...

SNP Crne Gore: Dužna pošta oslobodiocima Novog i čestitka građanima za Dan opštine

1628
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

snp-polaganje-vijenca-281016Delegacija Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije Herceg Novi položila je danas, povodom Dana opštine, vijenac na spomenik Bezmetković na Savini.

 

U delegaciji su bili predsjednica SNP Herceg Novi Danijela Đurović i potpredsjednici Opštinskog odbora Milica Kostić i Gojko Matijašević.

Picerija i restoran

SNP čestita građanima Herceg Novog praznik ističući da će i u ovom vremenu punom iskušenja i izazova, nastaviti sa afirmacijom vrijednosti antifašizma, a time i značaja Crne Gore kao građanske države.

–      Slobodarski duh i viševjekovna tradicija, koje u sebi nose Novljani, put su za uspostavljanja Crne Gore kao ekonomski jake, socijalno pravedne, politički stabilne i bezbjednosno sigurne države – saopštavaju iz Socijalističke narodne partije Crne Gore.

5 Komentari

  1. Bolje da su spomenik digli još jedan pokojnom gradu što ga sahraniše ovi dušebrižnici za 15 godina tiranije njihove…. dps im nije ni do koljena.. Što oni iz mjesta mogu dps ni iz zaleta..
    0    0

Ostavite komentar

*

code