SNP Herceg Novi: Cilj ostavriti što bolji izborni rezultat

SNP Herceg Novi: Cilj ostavriti što bolji izborni rezultat

1693
14
Podijeli

images_slike_logo_snpOpštinski odbor i Izborni savjet Socijalističke narodne partije Herceg Novi, sa rukovodstvom stranke, na čelu sa predsjednikom Srđanom Milićem, podržao je zaključke i GO SNP i utvrrdio plan aktivnosti u susret predstojećim parlamentarnim izborima.

– Zajednički je ocijenjeno da je cilj OO SNP Herceg Novi ostvarenje najboljeg mogućeg izbornog rezultata. U tom pravcu, članovi biračkih odbora i izbornih štabova upoznati su sa zakonskim rješenjima, kao i načinima sprječavanja mogućih izbornih prevara i mahinacija – saopšteno je iz OO SNP-a.

Picerija i restoran

Data je puna podrška radu poslaničkog i odborničkog kluba partije u zaštiti interesa svih građana Herceg Novog i očuvanju Bolnice Meljine i Instituta Igalo.

– Konstatovano je da je stanje u gradu Herceg Novom neodrživo, da je aktuelna vlast na čelu sa DPS-om opterećena brojnim aferama i obilježena neradom i nesposobnošću, odnosno da je nelegitimna, jer je zasnovana na prevari izborne volje građana. Istaknuto je da je, zbog takve alarmantne situacije, neophodno skratiti mandat sadašnjem sazivu Skupštine opštine i lokalne izbore održati zajedno sa parlamentarnim, planiranim za oktobar – navode iz novskog SNP-a.

Takođe, jedinstvena je ocjena da je SNP, kao iskrena partija socijalne pravde, bio i ostao jedina ozbiljna politička stranka koja svojim djelovanjem ostvaruje rezultate, odnosno posvećena je rješavanju konkretnih životnih pitanja običnih građana.

– Spremni smo da maksimalno budemo posvećeni tome da Crna Gora što prije postane ekonomski jaka, socijalno odgovorna, politički stabilna i bezbjedonosno sigurna zemlja, a da na nivou Herceg Novog pokažemo da je SNP jedina partija koja, uz punu odgovornost i domaćinski rad, može obezbjediti svim građanima život dostojan čovjeka – navodi se na kraju saopštenja.

14 Komentari

  1. SOCIJALISTICKA NARODNA PARTIJA JE PROŠLOST OVOG GRADA I OVE OPŠTINE.IMALI SU ČETRNAEST GODINA DA SE DOKAŽU I POKAŽU-I DOKAZALI SU SE I POKAZALI – BLAGO NAMA,TADA I NIKAD VISE.
    0    0

Ostavite komentar

*

code