SNP Herceg Novi: Podmlađivanje i osnaživanje partije

SNP Herceg Novi: Podmlađivanje i osnaživanje partije

1977
15
Podijeli

images_slike_logo_snpOpštinski odbor Socijalističke narodne partije Herceg Novi juče je jednoglasno za potpredsjednike izabrao Gojka Matijaševića i Milicu Kostić. Izabran je i novi Izborni savjet Opštinskog odbora, koji broji 20 članova, na čelu sa predsjednikom Mirkom Džuovićem – saopšteno je iz te partije.
Uvjereni da SNP Herceg Novi svakim danom pokazuje novu snagu i vraća povjerenje građana, Opštinski odbor je dopunjen sa 23 nova člana, većinom mladih, a Izvršni odbor sa 14 članova. Za skretara Izvršnog odbora izabran je, Nikola Svilanović.
Kako navode iz SNP-a, utvrđene su smjernice u daljem radu partije. Primarni zadatak je formiranje asocijacije žena i mladih. Ističu i da su prošlonedjeljnoj sjednici IO prisustvovali predsjednik Socijalističe narodne partije Crne Gore, Srđan Milić i potpredsjednik, Vlado Samardžić.
– Ovaj sastanak je pokazao da SNP ima akumuliranu veliku snagu u časnim i poštenim članovima koji su i pored svih medijskih blokada i ranijih razmimoilaženja, spremni da uporno sprovode program partije koji počiva na iskrenoj borbi za socijalnu pravdu i život dostojan čovjeka.
Zakoni kojima se omogućava doživotna naknada majkama sa troje i više djece, ukidanje takse “euro na euro”, dodatne takse na gorivo, vraćanje penzija, samo su dio učinaka partije i siguran pokazatelj dosljednosti u borbi za bolji životni standard svih građana Crne Gore – saopštili su iz hercegnovskog SNP-a.

15 Komentari

 1. Zašto stari zavaravaju mlade,poštene i naivne,okupljaju ih oko sebe da bi svoj cilj ostvarili? Zašto ne pušte đecu smirom da rade nešto sebi korisno?Kad će im neko reći istinu,ako je sami ne vide?
  0  0
 2. SNP ima posteno i casno clanstvo, obicne iskrene ljude zbog kojih se uvijek i povrati posle pada. Sad ste se…..oslobodili, samo naprijed i svaka cast!
  0  0
 3. ovi su se opametili ,pa se podmladuju,a andrija, medo,i onaj ludi profesor,i slaven ne daju se lako,. dok su oni na sceni milo moze mirno da spava!!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code