Spektakl na vodi: Finale takmičenja City games u Herceg Novom

Spektakl na vodi: Finale takmičenja City games u Herceg Novom

946
0
Podijeli

Crnogorsko finale popularnih ljetnjih sportko-zabavnih igara “City games” održaće se 27. jula na bazenu na Škveru u Herceg Novom. Početak je zakazan u 19:30 sati, a ulaz je besplatan.

Nakon polufinala održanih u Tivtu i Kotoru, poznate su sve ekipe koje će se boriti na Škveru. Herceg Novi će predstavljati: Triatlonci, Jadran Škver i Casa Igalo, iz Tivta dolaze Galioti i Šotokuci, a iz Kotora Kotorske fuzije.

Picerija i restoran

Najbolji među njima postaće ovogodišnji  prvak Crne Gore i predstavljati našu zemlju na međunarodnom polufinalu u Beogradu, koje je na programu krajem augusta. Međunarodno finale zakazano je za 2. septembar u Biogradu na moru.

Takmičenje u Herceg Novom finansiraju Opština i Turistička organizacija, u saradnji sa agencijom “Adria events”.

– U želji da obogatimo ponudu grada, ove sezone građanima i turistima Herceg Novog sa zadovoljstvom poklanjamo ovaj spektakl “na vodi” – izjavila je sekretarka za društvene djelatnosti i sport u Opštini Herceg Novi, Vesna Samardžić.

City Games je dobro poznata manifestacija koja povezuje gradove i države, promovišući razvoj prijateljstva i bavljenje sportom kroz zabavne igre u kojima uživaju sve generacije.

Herceg Novi je do sad  bio veoma uspješan u ovom takmičenju i u posljednje  dvije godine imao je  nacionalnog i međunarodnog prvaka.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code