Foto: Spektakl za Stevana: Balkanska lavina, bokeljski gitaristi i bendovi, od Novoga...

Foto: Spektakl za Stevana: Balkanska lavina, bokeljski gitaristi i bendovi, od Novoga do Beča

2690
12
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Odjekivali su aplauzi i dobra muzika večeras Dvoranom Park, sa puno pozitivne energije koja je upućena našem sugrađaninu Stevanu Obradoviću kao podrška za borbu sa opakom bolešću.

koncert za steva 1Od ulaznica i donacija za njegovo liječenje  prikupljeno je 1175 eura.

Picerija i restoran

– Večeras sam nasmijan i tužan u isto vrijeme. Ovaj povod me uzbudio zato što su Novljani u posljednje vrijeme često davali ruku jedan drugome. Skupih prijatelje koji sa mnom, inače, sviraju u Beogradu, skupih vas da pomognemo liječenje našeg dragog Stevana Obradovića. Hvala i gitaristima Boke, jer Boka zaista ima vrhunske gitariste – poručio je s bine, na početku koncerta, vrsni muzičar, Novljanin, Dragoljub Đuričić.

koncert za steva 13Stevanova sestra, Višnja Obradović Živanović zahvalila je u ime brata i cijele porodice na svemu što su Novljani, pojedinačno i kolektivno, učinili i što čine da pomognu njenom bratu.

koncert za steva 14Na humanitarnom koncertu „Zajedno za Stevana“, pored legendarnog Dragoljuba Đuričića i Balkanske lavine, nastupili su Goran Milivojević (GumpForest), Boka bend, Sinhro bend i gitaristi iz Boke: Dragan Đorđević, Goran Hinić, Zoro Odalović, Slaven Šćepanović, Kristijan Đuranović, Draško Đukic, Igor Bojović, Željko Abramović – Zele, EnverKikić – Eno, Nikola Ćurčin.

Na samom kraju koncerta svi učesnici nastupili su zajedno. Dobri zvuci i veliki aplauz prolamali su se iz Dvorane Park. Kao da su izvođači i publika jednako žarko željeli da ih čuju do Beča i Stevanove bolničke sobe.

koncert za steva 17Koncert je bio spektakularan, sa jedinom primjedbom. Novljana je moglo biti više. Nije uopšte upitna njihova humanost, ali loše vrijeme vjerovatno, radni dan, mnoge je pokolebalo, pa su ostali kod kuća.

12 Komentari

 1. Ja sam ze zapito isto ko je fotograv ali akd sam saznao ko je bio onda sam svatio da su fotografije vrhunske….. Zivio nam herceg novi grad od skaluna…….
  0  0
 2. Dotičnom fotografu pitanje Zar je uopšte u ovoj priči bitno kakve su fotografije?Lično ne vidim ni najmanje razloga da se to komentariše,pogotovo što su fotografije baš dobre,a to vide svi čitaoci.Ko ti je iz Jadrana “stao na žulj”?
  0  0
 3. Predivan dogadjaj! Odlicna energija, uzivali smo svi, i publika i muzicari! Nesto mi se cini da niko iz Opstine nije bio… A da..Za ovo nisu djelili mukte karte! Puno je dati 5e, ipak su im plate nikakve.. Bez obzira na sve..STEVANE, DRZI SE! NOVLJANI SU UZ TEBE, A TI SI FAJTER!!
  0  0
 4. Dokle više, nijeste u pravu,,,Državni organi su poslali apel da se ovakve akcije ne organizuju jer oni gube svrhu svog postojanja…To što oni samo postoje a ništa ne preduzimaju je možda interesantnija tema, a možda i zabranjena. Dakle, naša humanost je ilegalna….!
  0  0
 5. @dokle vise

  Potpuno se slazem sa tobom! za drzavu Stevan a tako i mnogi drugi je samo obican momak za koje ih nije briga , vlast i opozicija samo gledaju kako ce svoje uhlebiti a za narod ih bas briga to sto institucije ne funkcionisu to nikoga ne interesuje.
  Svaka cast novljanima !!!!
  0  0
 6. Svaka cast ovim humanim muzicarima ali spektakl je prejaka rijec.
  Nesto drugo mi se u zadnje vrijeme postavlja kao zanimljivo pitanje: vec duze vremena Novljani (i u drugim opstinama je sigurno slicno) se odazivaju i pomazu na razne apele za pomoc za razna lijecenja, organizuju se koncerti i razne druge akcije a drzava i zdravstveni fond cute kao da oni nisu prvi koji treba da rjesavaju ove probleme. Molim admina da mi ovo ne brise jer o ovom problemu treba svi da dobro razmislimo.
  0  0
 7. eto,sve mi možemo kad hoćemo,biti ljudi i biti humani.A zašto u Opštini ne možemo tako,nego nam se drugi rugaju?! Život je samo važan.najvažniji.
  0  0

Ostavite komentar

*

code