Sportski dan studenata fizioterapije

Sportski dan studenata fizioterapije

1481
0
Podijeli

Na terenima Šišteta u Igalu protekle nedjelje više od 150 studenata fizioterapije učestvovalo je u manifestaciji Sportski dan.

sportski dan fizioterapeuti 1Oni su se takmičili u 6 sportskih disciplina, u muškoj i ženskoj konkurenciji, te viteškim igrama. Na kraju dana, priređena je velika žurka na otvorenom, uz pratnju DJ Vlada Božovića iz Podgorice.

Picerija i restoran

U sklopu manifestacije planiran je i jednodnevni izlet u susjedni Dubrovnik.

– Cilje manifestacije je druženje i širenje ferpleja, kao i podizanje međusobnih vrijednosti i kolegijalnosti, kao i afirmacija u sredini u kojoj djelujemo – poručuje predsjednik studenata fizioterapije Crne Gore, Aleksandar Brajković.

sportski dan fizioterapeuti 2Sportski dan je započeo intoniranjem studentke himne Gaudeamus Igitur, te pozdravnim govorima, legendarnog prof.dr sci med. Vukašina Mihajlovića, zatim savjetnika za sport Opštine Herceg Novi Đorđa Arnauta, prof. Doc.dr Dušana Mustura, predsjednika Udruženja fizioterapeuta Crne Gore, Krsta Kovačevića  i člana Senata i predstavnika Studentskog Parlamenta UCG, Ljuba Kankaraša.

Sportski program je počeo revijalnom utakmicom između Futsal tima Fakulteta i Fizioterapeuta Instituta Dr Simo Milošević.

– Svjesni smo da smo studenti jedinog držanog fakulteta u Herceg Novog, ali smo na žalost i ove, kao i prošle godine uprkos domaćinskog gesta prema opštinskim vijećnicima ostali uskraćeni za traženu i neophodnu pomoć u organizaciji – ističe Brajković i zahvaljuje sponzorima.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code