SPORTSKI DJEČIJI DAN NA RADOST MALIŠANA I RODITELJA

SPORTSKI DJEČIJI DAN NA RADOST MALIŠANA I RODITELJA

85
0
Podijeli

Prvi sportski dan za najmlađe iz hercegnovskih vrtića organizovan je juče u Sportskom centru u Igalu.

Organizaor je i ovog puta bila NVO “Jump”, predvođena prof. fizičkog vaspitanja Milutinom Govedaricom.
Preko dvije stotine djece uživalo je u razdraganoj atmosferi i prijatnom ambijentu, a vježbanju sa mališanima pridružili su se i roditelji.
Govedarica je našem radiju kazao da je za sada prezadovoljan i organizacijom i odzivom i roditelja i djece, koji su svojim dolaskom samo pokazali koliko je organizovanje jednog ovako velikog druženja, ali i sticanja znanja o tjelesnoj kulturi, za djecu bilo neophodno u Herceg Novom.
“Moram najprije da se zahvalim roditeljima što su doveli djecu i došli u tolikom broju. Bila je zaista fantastična atmosfera. Mislim da smo napravili dobru manifestaciju i nadam se da ćemo ovako i nastaviti”.
Proljeće, lijepo vrijeme i sve veće temperature, Govedarica će nastojati najbolje da iskoristi i da mališane drži “aktivnima” okupljajući ih istim povodom i negdje na otvorenom. Želja mu je da sljedeće okupljanje bude na nekom od raspoloživih fudbalskih terena u Igalu. Najdraže od svega mu je gdje god da dođu i prezentuju ovu ideju dočekani su “širom otvorenih ruku”.
“Moramo još da utvrdimo konačan datum, ali to ćemo najvjerovatnije ostaviti za početak maja, kada prođu praznici, i kad bude malo toplije”.
Podsjetićemo, Govedarica u okviru svoje Univerzalne školice sporta “Jump” svakodnevno u Institutu dr Simo Milošević, u osnovnim školama u Bijeloj i Risnu, kao i u vrtićima “Naša radost” na Toploj i u Igalu, svakodnevno održava “časove” za formiranje i razvoj tijela kod najmlađih, ali i za uzrast od 3-7 godina.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code