“SPRING BREAK MONTENEGRO ” NA KAMENOVU

“SPRING BREAK MONTENEGRO ” NA KAMENOVU

0
Podijeli

springbreak2012Od ljetne sezone dijeli nas zvanično petnaestak dana,ali već u nedjelju ludo dešavanje i svirku na budvanskoj plaži Kamenovo priređuju agencija “Montenegro Tourist Service” u saradnji sa NVO „Turist” i partnerima. Biće to drugi „Spring break Montenegro”,nakon prošlogodišnjeg uspjeha na Plavim horizontima, kada je ovoj manifestaciji prisustvovalo više od 4000 ljudi. – Pokazalo se da ovo može postati događaj koji će imati tradiciju u Crnoj Gori – rekao nam je PR manifestacije, Miloš Vujošević.
Na Kamenovu očekuju 6000 posjetilaca, jer je samo u pretprodaji prodato preko 2000 ulaznica i određeno već 20 polazaka autobusa iz svih djelova Crne Gore.
Tokom trajanja manifestacije planirani su nastupi i dešavanja: DJ FUNKERMANN, DJ COSKE, DJ PICK A BOO, DJ RYAN, LUBARDA, DJ BOSKO ADZIC, COSA NOSTRA i brojna iznenađenja.
Bistri i toplo more, (oko 21 stepen), nezaboravan zalazak sunca, pjena party, zumba i salsa šou i dobar ritam obilježiće ovogodišnji SPRING BREAK MONTENEGRO, koji će trajati do 4 ujutru.
Za sve koji žele da budu dio ove manifestacije organizovan je prevoz,koji u zavisnosti odakle krećete košta od 10 do 17 eura, ali još samo danas važe ove promotivne cijene.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code