“SREBRNA” JELKA POD DNO NOVSKE TORE

“SREBRNA” JELKA POD DNO NOVSKE TORE

157
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na trgu Nikole Đurkovića postavljena je velika “srebrna” jelka čiji će se raskošni sjaj pokazati tek kada padne noć i kada se uključi dekorativna rasvjeta. Jelka je visoka 6 ipo metara i dio je nabavljene novogodišnje dekoracije za koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno 10.000 eura.

 

Zaposleni iz Komunalno stambenog preduzeća danas su postavljali ukrase na Škveru gdje će biti organizovan doček Nove 2014. godine. Postavljeno je 12 ukrasnih elemenata na stubovima javne rasvjete. Dekorativnom rasvjetom biće ukrašene i palme na platou gdje se nalazi spomenik kralju Tvrtku I Kotromaniću.
Za najmlađe se priprema “Zimska bajka” na Belavisti, u okviru koje su aktivisti “Izbora”organizovali kićenje jelke. Kao i prošle godine u tom prednovogodišnjem uzbuđenju učestvovaće naši najmlađi sugrađani. Ovaj program je predviđen za 20. decembar, u poslijeponevnim satima.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code