Srebrna medalja za malu Bijeljanku Jovanu Damjanović na Balkanskom karate prvenstvu

Srebrna medalja za malu Bijeljanku Jovanu Damjanović na Balkanskom karate prvenstvu

11
Podijeli

Karate reprezentacija Crne Gore prvi takmičarski dan Balkanskog prvenstva za pionire i nade u Beogradu završila je sa deset medalja – dvije zlatne, srebrnom i sedam bronzanih. Srebrna je bila pionirka Jovana Damjanović (2007, do 40 kg)

Vicešampionka Balkana pionirka Jovana Damjanović, članica KK Bijela osvojila je srebrnu medalju (2007. godiše do 40 kg).
Jovana je u prvom kolu bila slobodna u drugom kolu pobjeđuje domaću takmičarku iz Srbije 5:0, za ulazak u finale reprezentativku Turske 1:0, a u finalu je izgubila od druge Turkinje 1:4.

Picerija i restoran

Za sjutra su predviđeni nastupi dječaka u borbama i djevojčica u katama pojedinačno. Nastupiće i crnogorski mali reprezentativci iz Bijele, Nenad Đuričić i Nikola Damjanović.
Šampionat Balkana okupio je 703 takmičara iz deset država.

11 Komentari

 1. Taj koga ti spominjes je napravio vise i bolje rezultata nego sto ces ti ikad a klub drzis 20 godina , mozes da zahvalis Vasalicu ,ali prvo njemu koji te je izvodio iz Novog.

  1
  6
  • EHH, griješiš Joke..Klub je osnovan prije 10 godina, i za to vrijeme , rezultate koje ima naš klub, nikad neće biti dostižni za VELIKOG SELEKTORA.. Al nije sve u medaljama i rezultatima.al, kod vas izgleda to jeste u prvom planu, i naravno, volite politiku. Vidiš kod nas nema podijele u klubu, dok kod vas ima..Evo, pomalo vas i napuštaju..al, tako mora, kada shvate ljudi sa kim imaju posla..

   6
   1
   • Bogu hvala sto su neki otisli nije se moglo zivjeti od njuh a i vi ce te se sa njima usreciti, i ne brinite puno za Bijelu oni samo prave sampione!!!

    3
    2

Ostavite komentar

*

code