STAND UP KOMEDIJA -„SINOĆ U KINU“- PRVI PUT U GRADSKOJ KAFANI

STAND UP KOMEDIJA -„SINOĆ U KINU“- PRVI PUT U GRADSKOJ KAFANI

96
0
Podijeli

Gradska kafana u Herceg Novom večeras će prvi put biti mjesto na kojoj će biti odigrana stand up komedija, koju će izvesti renomirani britanski stand up komičar – Anil Desai.

On je odlučio da u svoju svjetsku turneju uvrsti i Crnu Goru, a mjesto izvođenja nije izabrano slučajno. Budući da je na tom mjestu nekada i bilo gradsko kino, biće ovo prilika da svi koji večeras dođu, evociraju uspomene na to “staro” doba Novoga.
Program je na engleskom jeziku, naslovljen “Last night, at the movies” – u prevodu : “Sinoć, u kinu”. Koncept je jednostavan: ovaj vrsni glumac “uskače” u likove 50-tak fimskih zvijezda (po izboru i diktatu publike), tokom 60 min koliko traje program. Kritičari ga nazivaju “kameleonom”, “šizofreničnim genijem” i sl. Publika uživa dok se njegova ličnost potpuno gubi, a na pozornici se munjevitom brzinom smjenjuju De Niro, Al Paćino, Jonny Depp i drugi likovi na koje Desai fizički uopste ne liči ali ih savršeno dočarava.
Anil Desai i njegov show ‘Last night at the movies’ je prvi put promovisan na festivalu stand up-a u Edinburgu 2009.god, koji svake godine iznjedri stotine stand up komičara. Od 2010, on svake godine igra ‘Last night at the movies’ na svjetskim turnejama.
Nastup ovog komičara Gradska kafana organizovala je u saradnji sa kompanijom “A.W. Productions”.
U Herceg Novom će ova noć biti posvećena britanskom humoru i muzici, pa organizatori pozivaju sve ljubitelje i poznavaoce ovog jezika da im se pridruže na dobroj zabavi. Početak je najavljen za 20:45 min. Cijena ulaznice u koju je uključeno mjesto za stolom, program i jedna konzumacija koštaju 10 eura. Rezervacije se mogu obaviti na telefon 068 889 060

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code