Stand up show Nikole Đurička: Ako želite da se nasmijete do suza

Stand up show Nikole Đurička: Ako želite da se nasmijete do suza

3
Podijeli

Popularni beogradski glumac, Nikola Đuričko, predstaviće se novskoj publici autobiografskim stand-up nastupom “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate” u četvrtak, 10. maja u Dvorani Park.

Publika će imati priliku da sazna zašto je morao da pjeva u prvom razredu, zašto je pao balet, zašto je nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca, a za koliko je prodavao putovanja na Havaje, kao i čuti mnoštvo drugih anegdota iz njegovog života.

Picerija i restoran

Đuričko je kazao da mu je, napunivši  40. godinu života, jedna od rođendanskih odluka bila da napravi svoj stand-up šou. Nakon početnog straha od nepoznatog i uz podršku prijatelja (za koje se nada da ipak nisu samo ljubazni prema njemu), u 43. godini života, uz mnoštvo materijala za nasmijati publiku, napokon se odvažio i napravio ovaj veliki korak. Osim u regionu, šou je izvodio i širom svijeta: u Švajcarskoj, Njemačkoj, Austriji, Danskoj, SAD-u i Kanadi.

Početak je zakazan za 20:30 časova, a ulaznice po cijeni od 5 eura mogu se kupiti od danas u blagajni Dvorane Park od 9 do 12 i od 18:30 do 20:30 časova.

Informacije i rezervacije u istim terminima možete dobiti na broj 068/851-031.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code