Stanice za rentiranje bicikala u Herceg Novom i sportsko-rekreativna zona na Vrbanju

Stanice za rentiranje bicikala u Herceg Novom i sportsko-rekreativna zona na Vrbanju

1810
9
Podijeli

Uskoro bi, uz sadašnje info punktove Tursitičke organizacije, mogla početi dogradnja malih stanica za rentiranje bicikala u Herceg Novom. To je najavio direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikša Grgurević.rentiranje bicikala ideja
– Za početak planiramo dvije takve stanice, a ukoliko se one pokažu opravdanim, nastavićemo taj projekat i na drugim lokacijama. To bi trebalo da doprinese kvalitetu turističke ponude, promociji zdravih stilova života, očuvanju životne sredine i rasterećenju gradskog jezgra od saobraćaja – rekao je on.
Ideju o stanicama za rentiranje bicikala podržalo je čak 97 odsto građana Novog, u anketi koju je Agencija sprovela na društvenim mrežama.

sportska zona vrbanj 1Takođe, u planu je i izgradnja terena za košarku i fudbal i jednog dječijeg igrališta na izletištu Vrbanj.
– Sportsko-rekreativni sadržalji na Vrbanju će omogućiti djeci i roditeljima da više borave u prirodi. Izrada projekta je u toku, a sa realizacijom bi trebalo da krenemo odmah nakon zimske sezone – ističe Grgurević.
Agencija vim nastavlja intenzivno da radi na projektima koji bi trebalo da poboljšaju i modernizuju gradsku infrastrukturu u saradnji sa Turističkom organizacijom i Agencijom za zaštitu Orjena.

Picerija i restoran

sportska zona vrbanj 2

9 Komentari

  1. HOCE LI SE BICIKLA I DALJE VOZITI SETALISTEM? MISLIM DA JE TO VEOMA POZITIVNA IDEJA KAKO BI SE DJECA I STARIJE OSOBE ODBILE OD SETALISTA, POSTO JE OCIGLEDNO DA CE SMETATI BICILISTIMA. ZAMISLITE SAD JEDNU GRUPU OD DESETAK BICIKLISTA KOJI OBILAZE HERCEGNOVSKU RIVJERU BICIKLIMA PO SETALISTU. DIVAN PRIZOR, ZAR NE?
    0    0

Ostavite komentar

*

code