Stanodavcima produžen rok do kraja aprila za katalog smještaja

Stanodavcima produžen rok do kraja aprila za katalog smještaja

6
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi produžila je rok prijave za izradu kataloga smještaja registrovanih objekata  do 30. aprila.

Prvobitni rok za prijave isticao je danas, ali zbog velikog interesovanja, rok je produžen, navode u TO.

Picerija i restoran

Zaintersovani stanodavci treba da popune formular za prijavu, ukoliko to nisu do sada uradili, a žele da se njihov objekat nađe u modernom katalogu kojim će se predstavljati hercegnovska ponuda registrovanih smještajnih kapaciteta, pozivaju iz TO.

Izrada kataloga je u završnoj fazi, pa je ovo posljednji poziv svim vlasnicima registrovanih objekata, ali ujedno i poziv vlasnicima neregistrovanih objekata da obave registraciju i nađu se u zvaničnoj ponudi turističkih smještajnih kapaciteta Herceg Novog.

Prijavljivanje za katalog smještaja može se obaviti popunjavanjem formulara na zvaničnoj stranici TO HN, na linku: http://www.hercegnovi.travel/forma-za-prijavu-smjestaja/

6 Komentari

 1. Rekao bih da je ovo lep gest TO ali ako se nije mnogo stanodavaca prijavilo onda je bolje ćutati. Evo i ja ću ⏳

  Bravo direktoru NA TO – ups 🙁

  3
  2
 2. A ko ne stigne od OGROMNOG interesovanja može da ostavi podatke na tender oglase.
  Bravo za dir eksperta Pavla što je objasnio koliko je katalog važan. Nikad Novi nije imao stručnijeg direktora a i saradnike koji su uštelovani prema agendi – biće bolje!

  6
  2
 3. Nijeste nam rekli kako ce vikendasi regulisati njihove smjestajne kapacitete .bice kao isvake godine sve kumovi rodjaci prijatelji itd.Oni uzimaju cistu lovu a nikom ne daju ni centa i ne valja im CG .Nego nisu oni krivi nego ovi nasi neradnici i politicki istomisljenici

  15
  2

Ostavite komentar

*

code