STARA-NOVA RADNA MJESTA U OPŠTINSKOJ ADMINISTRACIJI

STARA-NOVA RADNA MJESTA U OPŠTINSKOJ ADMINISTRACIJI

82
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Opštinska Služba glavnog administratora raspisala je danas konkurs za potrebe Službe za zajedničke poslove i informacione sisteme za jednog izvršioca na mjesto „savjetnika – upisničara” na određeno vrijeme.

U oglasu se navodi da je jedan izvršilac potreban na najduže dvije godine, zbog odsustva službenice koja je na porodiljskom odsustvu.
U ovoj službi na čijem je čelu od nedavno Siniša Ćurčija, prema podacima sa sajta opštine, zaposleno je 32-oje namještenika, službenika i savjetnika. Oni su podjeljeni u tri sektora, Službi informatike, Građanskom birou i u Službi zajedničkih poslova.
Podsjećamo da iako je na konkurs za Glavnog administratora, odlukom komisije imenovana Mirjana Ivanović, na šta je saglasnost dao i predsjednik opštine, ona još nije dobila Skupštinsku saglasnost na postavljnje. O ovom imenovanju trebalo je da raspravljaju hercegnovski odbornici na 7. redovnoj sjednici ali je odluka povučena sa dnevnog reda.
Kasnije saopšteno da je riječ o tehničkom „problemu” te da za ovo mjesto neće biti ponovo raspisan konkurs.
Inače, još nema informacija o tome ko je konkursom izabran na mjesto rukovodioca Kanecelarije za međunarodnu saradnju. Konkurs za jednog izvršioca na neodređeno vrijeme, bio je otvoren do 10. maja. Rukovodilac kancelarije za međunarodnu saradnju biće pri kabinetu predsjednika opštine Nikole Gojkovića.
Nedavno je za potrebe Uprave javnih lokalnih prihoda raspisan konkurs za 10 inspektora lokalnih javnih prihoda na određeno vrijeme od tri mjeseca.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code