Startuju “Olimpijske nade” 2016/17

Startuju “Olimpijske nade” 2016/17

796
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

OH2O POLO kamp_2Međunarodno vaterpolo takmičenje “Olimpijske nade” za 2016/2017. godinu počeće u subotu, 22. oktobra susretima 1. kola, u uzrasnim kategorijama “C”, odnosno kadetskoj, u kojoj se takmiče igrači rođeni 2003. godine i mlađi i “E”, odnosno kategoriji “nada”, za igrače rođene 2005. godine i mlađe.

U prvom meču u Dubrovniku, u 11 časova u kategoriji “nada”, sastaju se VK Jug CO iz Dubrovnika i  VK Cattaro iz Kotora, dok će u kategoriji kadeta meč ove ekipe igrati u terminu od 12:45h.

Picerija i restoran

U drugom susretu, u Kotoru, snage će odmjeriti ekipe Primorca i Budve, meč “nada” na programu je u 14h, dok će u terminu od  15:45 časova nastupiti vaterpolisti u kategodiji “C”, odnosno kategoriji kadeta.

PVK Jadran Carine i PVK Bijela imaće susrete, u kategoriji “nada” u 18:30 i u kategoriji kadeta u 19:30 na plivalištu u Institutu.

U ovom kolu takmičenja Olimpijskih nada slobodan je vaterpolo klub KPK sa Korčule.

Projekat “Olimpijske nade” realizuje se u okviru  IPA programa prekogranične saradnje Republike Hrvatske i Crne Gore, pod nazivom “OH2O POLO”. Uključuje saradnju među plivačkim i vaterpolo klubovima PVK Jadran, VK Bijela, VK Primorac, VA Cattaro i VK Budva iz Crne Gore i VK Jug, VK Bellevue, VK Cavtat, VK Gusar i VK Korčula iz Hrvatske.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code